Doar două meciuri disputate în runda cu numărul șapte a Campionatului Municipal de Volei

Vineri seara s-a încheiat etapa cu numărul șapte a Campionatului Municipal Timișoara-Karbonn Mobiles. Doar două meciuri s-au disputat din cele patru programate în această rundă. În primul dintre ele, Timișoara a învins cu 3 – 1 Continental, egalând astfel la numărul de puncte gruparea Poli, în vreme ce UMF Timișoara 1 a trecut în trei seturi de Alternative Flying Steps, consolidându-și poziția de lider în clasament.
12345
În cadrul etapei au fost și momente mai puțin plăcute. Joi, meciul dintre ACS Agroland și CSȘ Bega nu s-a disputat, întrucât formația vizitatoare s-a prezentat cu doar cinci jucători. Cum regulamentul nu permite începerea partidei în asemenea condiții, cele trei puncte puse în joc au fost atribuite gazdelor de la ACS Agroland.

O altă întâlnire, cea dintre UMF Victor Babeș 2 și Poli a fost amânată. La finalul ultimei etape din acest an calendaristic, primul loc în clasament este ocupat de UMF Timișoara 1 cu 17 puncte, echipă urmată pe podium de formațiile Poli și Timișoara, fiecare cu câte 12 puncte, dar cu mai puține meciuri jucate.

Runda următoare va începe în data de 11 ianuarie și programează meciurile:
CS Alternative – Timișoara
CSȘ Bega – UMF Victor Babeș 2
Continental – ACS Agroland
Poli – Alternative Flying Steps
UMF Timișoara 1 va sta.

Urmăriți Sporttim pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în Campionatul Municipal de Volei Timişoara. De asemenea, pe coloana din dreapta din secțiunea Volei, sub datele statistice ale echipelor divizionare, găsiți actualizate lista cu meciurile și rezultatele obținute, dar și clasamentul competiției.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: