Două în 48 de ore: CSM Lugoj joacă şi luni seară

Haosului în care a fost aruncat calendarul competiţional al elitei voleiului feminin din Divizia A1, comprimat nevoie mare pe parcursul actualului retur, i s-a aplicat o doză în plus de bulversare, conducătorii lui CSV Tomis 2004 Constanţa solicitînd omologilor lugojeni devansarea cu aproape două săptămîni a disputei din runda a XVI-a, şi care astfel a fost reprogramată pentru luni seara.

Aşadar veşti bune pentru iubitorii voleiului feminin de pe malurile Timişului, care după ce astăzi (sîmbătă seară) pot urmări confruntarea dintre CSM Lugoj şi „U” Cluj, cu începere de la ora 18, la sala de sport Ioan Kunst Ghermănescu, şi contînd pentru etapa a XIV-a, luni seară de la aceeaşi oră vor avea parte şi de duelul cu „marinarele” de pe locul 2, cu doar două eşecuri în primele 13 partide. Dobrogencele vor descinde la Lugoj după deplasarea de duminică la amiază la SCM „U” Craiova, cuplînd astfel cele două partide externe din această parte de ţară.

Distanţa fiind mult mai scurtă de la Craiova la Lugoj decît de la Constanţa la Lugoj, cele două echipe au ajuns la un numitor comun şi au hotărît pentru luni disputarea partidei ce trebuia să aibă loc în data de 4 februarie. Aşadar după ce au avut parte de două jocuri în deplasare în răstimp de 4 zile, sîmbăta la Iaşi şi marţea la Piatra Neamţ, periplu moldav din care elevele lui Bogdan Paul au revenit cu 5 seturi şi 4 puncte în tolbă, acum bat la uşă două partide acasă în 48 de ore.

Dacă mai înţelege cineva ceva… În fine, pe jocul cu clujencele stă scris un mare „1” solist, şi prin prisma celor doar 40 puncte risipite de lugojence în tur sub Feleac, unde se impuneau clar cu 3:0, pe 19 noiembrie, ca prim succes extern dintr-o serie ce s-a extins acum şi prin triumfurile de la Sibiu, Piteşti şi Iaşi, adică exact toate grupările zonei 9-12.

Unicul neajuns al timişencelor este că pe teren propriu n-au mai cîştigat chiar din prima etapă, inaugurală, din octombrie, contra nou-promovatei Penicilina, aşa încît sosirea clujencelor este un bun prilej pentru a pune lucrurile la punct. După care urmează aşadar Tomis, luni, şi deplasarea din week-end la CSM Ecorec Bucureşti… Ar fi 98 de zile de la acel 3:0 de debut cu ieşencele.

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Timişene: