”Dublă” CSM Lugoj – Știința Bacău între echipe pe locuri de eurocupe, pentru o poziție în Final4 și în A1

CSM Lugoj revine în fața propriilor suporteri, și încă de două ori la mijlocul acestei săptămâni, marţi 12 martie şi joi, când voleibalistele din Banat vor avea ca adversar semifinalista CEV Cup 2019, formaţia clasată pe
poziţia a patra a ierarhiei Diviziei A1, echipa Clubului Sportiv Ştiinţa Bacău.

Primul joc, cel de marți seară, este eliminatoriu şi duce câştigătoarea direct
în Turneul Final al Cupei României, ce va avea loc în 14 şi 15 mai la Sala Polivalentă din Alexandria.

Al doilea meci este restanţă din prima etapă a returului, opunând echipele clasate la această oră pe poziţii de cupe europene. Știința Bacău pe 4, loc cu perspective spre CEV Cup – a doua întrecere continentală inter-cluburi ca importanță, iar CSM Lugoj pe 5, poziție de Challenge Cup.

Bună rețetă pentru oferirea a două meciuri spectaculoase la Sala Sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu”. Acestea sunt și ultimele partide ale elevelor lui Uglesa Segrt înaintea fazei play-off cu 10 etape a zonei 1-6 în Divizia A1, dat fiind că timișencele vor sta în runda finală a returului, de la încheierea săptămânii.

Prima reprezentație din ”dubla” Lugoj – Bacău, care ar fi trebuit să aibă loc de fapt în luna ianuarie, mâine seară, 12 martie, cu începere de la orele 18:30, meci decisiv de calificare în Final4 din Cupa României.

Echipa Clubului Sportiv Municipal Lugoj și Ştiinţa Bacău se vor afla apoi față în față şi joi 14 martie, de la aceeaşi oră, la jocul din Campionatul Naţional al Diviziei A1. Intrarea este gratuită.

Ultimele rezultate din A1, din penultima etapă a returului, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Volei: