Finiș de tur în Campionatul Municipal Timișoara cu 3 jocuri de 5 seturi

Nu mai puțin de trei întâlniri din totalul celor patru programate în cea de-a șaptea și ultima etapă a turului în Campionatul Municipal Timișoara de volei pentru amatori s-au decis în 5 seturi, fără ca vreo formație să fi pierdut la zero în runda din această săptămână. Iar acum urmează restanțele, chiar din această seară de vineri, totul întru completarea programului primei jumătăți a întrecerii…

Într-adevăr, UVT și Shawarma 2.0 inaugurează șirul partidelor restante în această seară în sala Facultății de Educație Fizică și Sport a UVT, într-un duel la fileu contând pentru etapa a șasea, urmând ca luni 18 decembrie de la ora 21 să se dispute meciul CS Alternative – UVT, în sala de sport a Școlii Generale 30 din Zona Soarelui, în cadrul rundei a 5-a. Apoi, tot din etapa a șasea, penultima a turului, miercuri de la ora 21 se va juca la Caransebeș meciul între Gugulanii și Timișoara.

Programul restanțelor din tur ar urma să fie completat de partidele UMF – Gugulanii Caransebeș și UMF – Timișoara, din cadrul etapelor I și a V-a, meciuri ale căror rezultate vor conferi o imagine mai edificatoare asupra raportului de forțe din tur prin prisma ierarhiei primei jumătăți a întrecerii.

Până una alta însă, săptămâna aceasta a oferit un program complet al rundei finale din 2017, ultima a turului, demarată luni printr-un meci în care oaspeții n-au fost departe de a risipi printre degete victoria după ce au condus cu 0:2 la seturi: CSȘ Bega – Gugulanii Caransebeș 2:3 (17:25, 14:25, 25:15, 25:18, 11:15). MVP al partidei a fost Sergiu Rodina, trăgător secund al celor de la CSȘ Bega.

Marți s-a înregistrat eșecul acasă al campioanei primei ediții a competiției, Timișoara – CS Alternative 1:3 (25:12, 14:25, 23:25, 22:25), oaspeții răsturnând scorul după un prim set pierdut și remarcându-se prin coordonatorul de joc Anca Șain, MVP.

Doar în primele două etape s-au consemnat câte două partide încheiate în cinci seturi, dar iată că ieri, la căderea cortinei peste runda a șaptea, ambele întâlniri s-au conturat tot în decisiv. Într-unul dintre cazuri, UVT a răsturnat scorul în deplasare de la 2:0 pentru ”mediciniști”, iar în celălalt Shawarma 2.0 a întrecut campioana după ce a condus-o cu 1:0 dar a și fost condusă cu 1:2.

Așadar UMF Timișoara – UVT 2:3 (25:22, 27:25, 22:25, 18:25, 13:15), MVP fiind Valeriu Talpaș, coordonator al învingătoarei UVT, respectiv Shawarma 2.0 – Continental 3:2 (27:25, 19:25, 21:25, 29:27, 15:4), MPV fiind Adrian Siniteanu, trăgătorul secund al gazdei Shawarma 2.0.

Rezultatele ultimei etape a turului și clasamentul provizoriu, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Volei și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: