GALERIE FOTO. CSM Lugoj – CSO Voluntari 2005 3:0 în Divizia A1

Fotografii realizate de Sorin Pilipeți la meciul CSM Lugoj – CSO Voluntari 2005, jucat sâmbătă de la ora 18:30 în sala sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” în etapa a V-a din Divizia A1 de volei feminin și câștigat de bănățence cu 25:14, 25:16, 25:16, prim triumf cu 3:0 în noul campionat al ocupantei locului secund, care a repurtat a patra victorie, dintre care trei pe teren propriu respectiv tot trei cu scorul de 3:1, reabilitare după unica înfrângere din ediția în curs, 3:2 săptămâna trecută la nou-promovata Rapid.

Favoritele au valorificat la pas atuul valoric și al terenului propriu, impunându-se categoric după o oră de joc efectiv în fața codașei fără set adjudecat în precedentele 3 înfrângeri, gruparea ilfoveană, prin elevarea din Divizia A2 Est, fiind înlocuitoare la start a vicecampioanei CSM București, retrasă din competiție înaintea începerii noii ediții.

Urmează însă de-acum meciurile grele pentru elevele lui Ugljesa Segrt, în deplasare la CS Dinamo București, acasă cu CS Știința Bacău iar apoi la Târgoviște, după care vor sta la finalul lunii, cu ocazia etapei a IX-a. Rezultatele zilei în runda Diviziei A1 la fileul feminin dar și masculin, precum și programul viitor respectiv clasamentele, pe coloana dreaptă, a datelor tehnice.

În eșalonul inferior, încă un eșec fără punct ierarhic pentru alb-violete, învinse și la debutul acasă în noul campionat din Divizia A2 Vest, 0:3 astăzi în sala ”Profesor Mircea Albu” cu SCMU Craiova, câștigătoare pe linie la zero în acest început de campionat. CS Universitar Politehnica s-a înclinat cu 23:25, 23:25, 19:25, urmând a mai juca în tur la Turda și acasă cu CSM Sighetu Marmației, iar la finalul lunii, la startul returului, pe teren propriu și cu CSU Oradea.

Galerie foto

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Volei: