În căutare pe două posturi, UVT Agroland cu 11 în cantonament la Cheile Grădiștei, inclusiv 3 internaționale, mai puțin Petra, accidentată. Apoi, triunghiular la Bekescsaba

UVT Agroland și-a mărit efectivul odată cu abordarea stagiului centralizat de pregătire în Munții Carpați, voleibalistele revenite de la convocările la reprezentativele naționale ale României și Slovaciei integrându-se în programul de antrenamente al ocupantei locului 5 în campania de debut a timișorencelor în Divizia A1.

Noua săptămână a adus prim-divizionarei de volei feminin UVT Agroland Timișoara startul cantonamentului de vară, formația antrenată de Bogdan Paul deplasându-se luni dimineață spre Cheile Grădiștei, unde se va antrena vreme de 10 zile. Iar după o săptămână de antrenamente în efectiv redus pe plan local, în programul echipei intră și jucătoarele care au fost convocate la loturile naționale ale României și Slovaciei.

UVT Agroland Timișoara a început cantonamentul montan cu câteva noutăți față de lotul care a efectuat prima săptămână de antrenamente pe plan local dar componența efectivului poate fi completată și în continuare, în funcție de rodul negocierilor pentru acoperirea posturilor de libero și universal. La Cheile Grădiștei au intrat până una alta în programul de pregătire și trei dintre jucătoarele care au fost convocate în această vară la loturile naționale ale României și Slovaciei, și anume centrul Roxana Iancu și coordonatoarele Marisa Radu respectiv noua achiziție Barbora Kosekova.

Astfel, antrenorul Bogdan Paul se bazează pe 11 jucătoare la startul cantonamentului: Marisa Radu, Barbora Kosekova, Petruța Orlandea, Larisa Vasilică, Roxana Iancu, Daniela Lupescu, Anca Mănuc, Katarina Jovanovic, Diana Cărbuneanu, Sorina Micluș și Cybill Catargiu. Andreea Petra este în schimb singura jucătoare care ratează această perioadă de pregătire, dat fiind că s-a accidentat la glezna piciorului drept (entorsă de gradul 2 și afecțiuni ale ligamentelor), în timpul meciului câștigat cu 3:0 de naționala României cu Spania, având nevoie de o perioadă de recuperare de aproximativ patru săptămâni.

Până atunci, primele teste ale verii vor avea loc la o săptămână după revenirea din cantonament, pe 10 și 11 septembrie, când sunt programate două antrenamente comune cu CSM Târgoviște. Apoi, între 21 și 23 septembrie, formația noastră va participa la un triunghiular amical alături de campioana Slovaciei, Strabag Bratislava, și campioana Ungariei, Linamar Bekescsaba – gazda acestei competiții.

Componența Diviziei A1 în viitoarea ediție și programul etapei I, pe coloana datelor tehnice, unde sunt enumerate și meciurile rundei inaugurale în seriile vestice ale eșalonului secund, la fete și băieți, cu mai multe grupări timișene în alcătuire.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 6 = treizeci

 


Ultimele articole din categoria Volei: