În efectiv restrâns, CSM Lugoj pierde la Târgoviște în primul joc în prag de Paști în sudul țării

CSM Lugoj a continuat în această după-amiază seria înfrângerilor la zero în faza play-off a Diviziei A1 de volei feminin, de astă dată într-o notă aparte, într-un efectiv restrâns în prima dintre cele două deplasări programate în săptămâna în curs în sudul țării. Bănățencele au cedat în puțin peste o oră de joc ocupantei locului 3 în grupa I valorică, CSM Târgoviște, iar sâmbătă de la ora 13:30 se vor alinia și în primul duel direct din zona 1-6 cu singura formație de care sunt devansate în ierarhie, CS Dinamo, într-o restanță din turul fazei play-off ce se va desfășura în capitală.

Timișencele aveau o misiune ca și imposibilă astăzi de la ora 17 pe terenul echipei pregătite de fostul lor antrenor, sârbul Valerijan Luka, iar dâmbovițencele au fructificat în 63 de minute de joc efectiv toate atuurile, detașându-se cu 25:21, 25:13, 25:16. CSM Lugoj a înregistrat astfel și a șasea înfrângere cu 3:0 în faza play-off a actualei ediții.

Iar în programul lor urmează sâmbătă după prânz în capitală partida restanță cu dinamovistele, care au pierdut ieri cu 3:1 la Bacău, cu a patra clasată, CS Știința, care a răsturnat scorul la seturi, după ce îl pierdea pe primul cu 25:27.

De fapt, următorul meci acasă al lugojencelor este programat în 1 mai de la ora 18:30 tocmai cu CS Știința Bacău, pe tronsonul final al aparițiilor elevelor lui Uglesa Segrt în actuala campanie, tot în prima decadă a lunii viitoare mai având de jucat pe teren propriu și cu Dinamo, iar în deplasare la Blaj.

Astăzi, sârboaicele Sara Klisura și Jelena Alajbeg au reușit cele mai multe puncte pentru CSM Târgoviște, în componența căreia se găsesc și voleibaliste care au activat nu demult la fileul bănățean, inclusiv chiar și în campania în curs sau până în 2018, dar nu numai, și anume Bălae, Lakovic sau Pusic.

Pentru vizitatoare au punctat în această a șaptea etapă din cele zece ale fazei play-off Jakic, Cauc, căpitanul Balintoni, Petra, Roman și Vukomanovic, iar Dinic a jucat ca libero. În duelul direct din tur în faza locurilor 1-6, pe 30 martie, la Lugoj, târgoviștencele s-au impus pe seturi la 17, 18 și 20. 

La această oră se joacă în sala ”Polivalentă” în cadrul aceleiași etape și derby-ul la vârf CSM București – CSM Volei-Alba Blaj, 21:25 în setul inaugural. Datele tehnice, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Volei: