Ionela Canea: „Paul mereu ne spune că nimic nu e pierdut!”

CSM Lugoj a reuşit să se impună în meciul de sîmbătă seară, contînd pentru faza II de play-off din Divizia A1 de volei feminin, răsturnînd admirabil în faţa formaţiei CSU Medicina Târgu-Mureş, 3:2 de la 0:2. La finalul întîlnirii www.sporttim.ro a vorbit cu una dintre artizanele victoriei de astăzi, şi anume Ionela Canea, care era extrem de fericită după acest meci ce prelungeşte într-un al 3-lea joc decisiv, miercuri, în deplasare, duelul cu mureşencele, pentru accederea în bătălia finală a locurilor 5-6.

Aşadar Lugojul a fost la doar un set distanţă de înfrîngerea înainte de limită în faţa mai valoroaselor mureşence, eşec care le-ar fi trimis pe Ionela Canea & Co. în duelul final pentru locurile 7-8, dar un splendid reviriment cu 25:23, 25:17, 15:12, purtat pe aripile victoriei de un public care a înţesat sala Ioan Kunst Ghermănescu la o rară reprezentaţie acasă a fetelor de dată recentă, a dus duelul în meciul trei. Excelentă reuşită, decantată mai jos prin trăirile Ionelei Canea.

www.sporttim.ro: Cum aţi simţit din teren meciul de astăzi?  

Ionela Canea: Meciul de astăzi a fost un meci frumos, cu două formaţii care practică un volei de calitate. Am început mai greu, am pierdut primele două seturi, dar important este că am revenit în forţă şi am reuşit să ne impunem în tie-break.

Rep: Cum le-ai simţit pe adversarele voastre de astăzi?

Ionela: Adversarele noastre au venit aici foarte motivate, s-a văzut că şi-au dorit victoria în meciul de astăzi , dar spre ghinionul lor şi norocul nostru astăzi noi am fost cele care ne-am impus.

Rep: Ce aşteptări ai de la meciul trei al confruntării cu târg-mureşencele?

Ionela: Îmi doresc să reuşim să facem un meci bun, este clar că ne dorim victoria în acest joc, victoria care să ne ducă în confruntarea pentru locurile 5-6, ceea ce ar fi un final de sezon perfect pentru noi.

Rep: Ce v-a spus antrenorul la 2:0 la seturi pentru Târgu-Mureş?

Ionela: Paul ne ajută foarte mult de pe bancă, prin indicaţii, mereu ne spune că nimic nu este pierdut, lucru care s-a şi întîmplat astăzi, pentru că am reuşit să ne impunem, fapt pentru care sunt foarte bucuroasă!”

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = unu

 


Ultimele articole din categoria Timişene: