La Ştei, volei cadete cu presiuni asupra părinţilor timişorencelor

Fetele de la CSS Bega Timişoara au încheiat duminică şi returul Diviziei Cadeţi, după ce joi puneau punct cu o calificare în semifinalele naţionale şi la nivelul Diviziei Juniori. Iar deşi au pierdut, 3:2 (25:21, 15:25, 16:25, 25:14, 15:12) la CSS Ştei, cadetele pregătite de profesorul Ioan Ersigan s-au calificat în turneul semifinal şi la această categorie, urmînd a-şi afla adversarele marţi seară, cu ocazia tragerii la sorţi de la FR Volei.

„În sală a fost o atmosferă incendiară, cu pasiuni peste limitele normale, manifestate de publicul gazdă, ştiind că de rezultatul acesta depindea calificarea Şteiului, ca ocupantă a locului 4 în seria noastră. Echipa lor s-a zbătut mult dar din păcate au survenit altercaţii cu părinţii fetelor noastre, cărora le-au adresat şi injurii. În orăşelele mai micuţe, unde nu sunt multe opţiuni, vin şi mai mulţi oameni la sală”, a explicat profesorul Ersigan, notînd că au fost „şi chestiuni de arbitraj” iar incinta de joc a fost rece.

Fără Denisa Pujky şi Dragana Ianoşev, dar rulînd toate cele 10 componente ale lotului, CSS Bega a jucat în Bihor ultimul joc oficial înaintea prezenţei la turneele semifinale, programate în 16-18 martie la Divizia Junioare respectiv 23-25 martie în Divizia Cadete, aşasar peste numai o săptămînă, în localităţi ce urmează a fi desemnate.

CSS Bega s-a calificat de pe locul 2, cu 22 de puncte în Seria vestică F, acumulând 6 succese cu 3:0 şi unul cu 3:1 din 10 partide. Aceasta a fost cea de-a treia înfrîngere în tur-retur, după două de 0:3 cu liderul neînvins CSS Blaj. Iar CSS Ştei s-a calificat într-adevăr, chiar şi cu numai 9 puncte.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − sapte =

 


Ultimele articole din categoria Juniori: