Medicina, o pilulă în continuare amară pentru CSM Lugoj, dar a avut grijă şi Meşca…

CSM Lugoj s-a întors sîmbătă seară cu o a doua înfrîngere cu acelaşi 3:0 din deplasarea la Târgu Mureş, unde ceda Medicinei şi în urmă cu 10 zile, atunci în Cupa României. De această dată a fost vorba despre debutul în noul sezon competiţional al Diviziei A1, elita voleiului feminin, în care s-a reliefat aşadar din nou diferenţa între o grupare de locurile 5-6, cea gazdă, şi nişte timişence încheind în primăvară pe 7.

Start de campionat cu un eşec la zero, meci în care Lugojul a utilizat noile achiziţii, inclusiv cuplul de voleibaliste sîrboaice. Tîrgu Mureş continuă să fie un pod puţin prea îndepărtat pentru prim-divizionarele timişence, succesul de sîmbăta trecută, de pe teren propriu, în returul optimilor Cupei, 3:2 pentru CSM, neavînd darul de a fortifica în aşa fel moralul încît ierarhiile să se răstoarne de pe o săptămînă pe alta.

Oricum, a fost o primă zi a gazdelor, şi viitoarea adversară, CSM Bucureşti, cedînd tot la zero, ce-i drept la Bacău…

„Am avut două prime seturi modeste şi am început să ne revenim în setul 3 dar, din păcate, a ieşit la rampă arbitrul Meşca Darius, din Ploieşti, care a fost penibil şi ne-a pus capac”, avea să ne declare imediat după încheierea meciului  antrenorul bănăţencelor, Bogdan Paul.

Acesta a trimis teren formula Diana Tătaru, Ivana Radonjic, Laura Lungu, Katarina Jovanovic, Ionela Canea, Ioana Vasîncă, libero evoluînd Andreea Ispas iar pe parcurs mai intrînd şi Daniela Lupescu şi Carmen Grama.

A fost 25:16, 25:16, 25:20, eşec ce l-a făcut pe antrenorul lugojencelor să nu fie mulţumit de prestaţia fetelor şi să afirme că evoluţia lor s-a văzut şi în scorul de pe tabelă.

CSM are parte de o nouă confruntare foarte dificilă, etapa viitoare, cînd va înfrunta puternica formaţie CSM Bucureşti, pe teren propriu. Bogdan Paul speră ca voleibalistele Lugojului să evolueze mai bine pe propriul parchet şi, „de ce nu, să obţină o victorie”. Meciul va avea loc în mod cert sîmbătă 13 octombrie, doar ora nefiind încă stabilită, cu toate că oficialii echipei speră ca startul să fie dat la 18:30.

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 8

 


Ultimele articole din categoria Timişene: