Pentru a doua oară o etapă a oaspeților în Municipal

Precum în runda din cea de-a doua decadă a lunii decembrie, etapa din această săptămână a Campionatului Municipal Timișoara de volei pentru amatori a consemnat mai multe victorii ale oaspeților, 3 din totalul celor patru meciuri jucate, o rundă completă. Continental, Gugulanii Caransebeș și Timișoara s-au detașat pe podiumul ierarhiei, cu un număr diferit de apariții, în săptămâna în curs disputându-se de fapt și o restanță, capitol la care mai sunt 4 de recuperat, câte două din rundele a opta și a noua. Iar returul mai are în program patru etape.

Ultimele meciuri ale etapei a zecea din cadrul Campionatului Municipal de volei pentru amatori din Timișoara s-au disputat miercuri și joi, Politehnica Timișoara cedând într-o dispută a ultimelor clasate celor de la Alternative Flying Steps, 1:3, pe seturi 25:20, 23:25, 18:25 și 23:25, joc în care Alexandra Biriș, centrul alb-violetelor, a fost declarat MVP, iar CS Alternative pierzând strâns fiecare set al întâlnirii cu Continental, 0:3 (21:25, 23:25, 22:25), învingători de la care a ieșit la rampă Alex Duță, coordonatorul. Continental

Această a treia rundă a returului în ”Municipalul” de volei a fost inaugurată în prima parte a săptămânii prin meciurile Timișoara – UMF Timișoara, scor 3:0, pe seturi 25:13, 25:11 și 27:25, Beatrice Galiț, trăgătorul fals al învingătorilor, fiind MVP, respectiv UVT – Gugulanii Caransebeș, cel mai echilibrat, în care cărășenii au întors rezultatul de la 1:0 și 2:1 la seturi. S-a încheiat 2:3 (25:19, 12:25, 25:19, 21:25, 12:15) iar MVP a fost desemnat Claudiu Mikola, centrul ”universitarilor” de pe malurile Begăi.

Săptămâna aceasta a programat și primul meci restant din etapa a 9-a, între UMF Timișoara și Politehnica, mediciniștii obținând așadar și o victorie în ultimele zile, 3:0 (25:19, 25:21, 25:22), iar tot Alexandra Biriș a acaparat distincția MVP, din rânul învinselor.

Mai rămân de disputat restanțele din etapele a opta și a noua, și anume Alternative Flying Steps – UMF și Timișoara – Gugulanii respectiv Gugulanii – CS Alternative și Alternative Flying Steps – UVT, precum și restul celor 4 runde din retur.

Săptămâna viitoare are loc derby-ul de podium Continental – Gugulanii Caransebeș, programul complet al rundei a 11-a fiind prezentat pe coloana dreaptă a secțiunii Volei, laolaltă cu clasamentul la zi și ultimele rezultate.

În primele eșaloane, CSM Lugoj joacă sâmbătă de la ora 18,30 acasă cu SCM Pitești, în cadrul etapei a 18-a din Divizia A1 de volei feminin, iar băieții de la CSU UVT Timișoara încheie returul acasă cu cei din Zalău, tot mâine, la fel și UVT Agroland, dar în deplasare la Oradea.

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Volei și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Sport de masă: