Poli învinge Timișoara și speră la fotoliul de lider al Campionatului Municipal de volei

Ziua de vineri a programat și ultimul meci din etapa a 14-a a Campionatului Municipal de Volei Timișoara – Karbonn Mobiles. Cea din urmă partidă a fost cea între echipele Poli și Timișoara, încheiată cu victoria primei, 3 – 1. După acest rezultat și cu două meciuri în minus, Poli se apropie la șase puncte de liderul clasamentului UMF Timișoara 1. Nu este exclus ca echipa campioană să se stabilească în urma meciului direct dintre cele două formații, în data de 8 aprilie. Potrivit programului competiției, va fi ultima partidă a sezonului.
10308581_1073691105986351_2949825952647568301_n
Celelalte două întâlniri ale rundei cu numărul 14 s-au încheiat cu următoarele rezultate:

CSȘ Bega – CS Alternative 3 – 1
Alternative Flying Steps – UMF ”Victor Babeș” 2 1 – 3

În această rundă ar fi trebuit să se dispute și meciul dintre liderul UMF Timișoara 1 și divizionara UVT Agroland. Ținând cont de faptul că cinci sportive de la Agroland au fost convocate la lotul național de junioare, partida a fost amânată. În schimb, s-a desfășurat o restanță din etapa a 11-a, meci în care cei de la UMF Timișoara 1 au trecut cu scorul de 3 – 1 de formația Continental.

Etapa cu numărul 15, va începe săptămâna viitoare și programează întâlnirile:
CS Alternative – Continental
UMF ”Victor Babeș” 2 – UMF Timișoara 1
Timișoara – CSȘ Bega
UVT Agroland – Poli
Alternative Flying Steps va sta

Urmăriți Sporttim pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în Campionatul Municipal de Volei Timişoara – Karbonn Mobiles. De asemenea, pe coloana din dreapta, datele tehnice: meciurile și rezultatele obținute, clasamentul competiției și programul rundei viitoare.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: