Poli se apropie la două puncte de lider înaintea meciului direct

Vineri a avut loc ultimul meci din cadrul etapei cu numărul opt a Campionatului Municipal de Volei Timișoara – Karbonn Mobiles.
Prima rundă din anul 2016 a găzduit trei partide, a patra, cea dintre Continental și ACS Agroland fiind amânată datorită plecării în cantonament a fetelor de la ACS.
123
Rezultatele întâlnirilor din etapa a opta sunt următoarele:

CS Alternative – Timișoara 3-1

Poli Timișoara – Alternative Flying Steps 3-0

CSȘ Bega – UMF Victor Babeș 3-0

În urma victoriei obținute, CS Alternative a urcat pe poziția a treia în clasament, luând locul celor de la Timișoara, în vreme ce Poli s-a apropiat la două puncte de liderul UMF Timișoara 1 care a stat în această etapă.
Datorită faptului că în cele opt runde disputate până acum patru meciuri au fost amânate, Comisia de Organizare a Turneului a hotărât să amâne startul returului cu o săptămână, pentru a permite echipelor replanificarea meciurilor restante. Astfel, a doua parte a campionatului va începe în data de 8 februarie.

Până atunci însă, ultima etapă a turului se va desfășura săptămâna viitoare și programează următoarele meciuri:

Alternative Flying Steps – CSȘ Bega

UMF „Victor Babeș” 2 – Continental

ACS Agroland – CS Alternative

UMF Timișoara 1 – Poli ( derby-ul etapei )

Echipa Timișoara va sta.

Urmăriți Sporttim pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în Campionatul Municipal de Volei Timişoara. De asemenea, pe coloana din dreapta din secțiunea Volei, sub datele statistice ale echipelor divizionare, găsiți actualizate lista cu meciurile și rezultatele obținute, dar și clasamentul competiției.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: