Prim divizionarele Banatului pierd la zero

CSM Lugoj a pierdut în această seară în 3 seturi meciul găzduit în sala sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” cu CS Dinamo București, semnificativ revitalizată în sezonul în curs, bănățencele rămânând astfel cu numai două puncte avans în fața urmăritoarelor de pe locul 6 în Divizia A1 de volei feminin. În elita masculină, CSU UV Timișoara a pierdut tot la zero duelul codașelor, la Câmpia Turzii, fiind egalată la puncte de gazda CSM. 

Seară cu înfrângeri fără replică pentru prim-divizionarele Banatului la fileul campionatului intern, CSM Lugoj resimțind eliminarea suferită marți seară la Istanbul din CEV Challenge Cup prin a înregistra al doilea 0:3 pe teren propriu în ediția în curs a elitei, de astă dată cu CS Dinamo București, pe seturi 20:25, 14:25, 22:25, la capătul a 73 de minute de joc efectiv, după ce elevele lui Ugljesa Segrt mai erau depășite pe Timiș cu același rezultat și de CS Știința Bacău, în tur. Și urmează deplasarea de miercuri la Bacău, după care sosirea târgoviștencelor, weekend-ul viitor. ”Dublă” dificilă, și în condițiile în care, mai apoi, CSM va juca în deplasare în intermediara din 26 februarie tocmai la Galați, a șasea clasată, apropiată la numai două puncte de timișence. Cărora le va mai rămâne ulterior din retur doar primirea campioanei din Blaj…

În Divizia A1 de volei masculin, tot la orele serii, CSM Câmpia Turzii – CSU UV Timișoara 3:0, clujenii și cu Lucian Bădiceanu în componență revanșându-se în fața universitarilor pentru acel 3:0 din tur de pe Bega, în noiembrie 2019. Atunci, galben-albaștrii antrenați de Sorin Schiesz au semnat întâia lor victorie după promovare prin a se impune la seturi la 19, 18 și 23, astăzi fiind însă învinși în etapa a XV-a cu 25:23, 25:22, 25:16. 

Cu alte cuvinte, învinșii au smuls cu un punct în plus față de totalul acumulat în sezonul de toamnă în eșecul de la Timișoara de CSM Câmpia Turzii, autoare astăzi a primei victorii în campionatul în curs, prin care i-au egalat la puncte pe bănățeni, cu un set adjudecat în plus în contul ardelenilor.

Rezultatele etapei în Divizia A1 și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: