Seri de volei la Lugoj în play-off cu ultimele două campioane. CSM București, două 3:0 scurte

Extrem de dezlânat și inconsecvent este completat programul fazei play-off a locurilor 1-6 în Divizia A1 de volei feminin, cu meciuri amânate și desfășurate când și când. Spre exemplu, ultimele două au avut loc joi și astăzi, duminică, ambele fiind câștigate la zero de campioana CSM București, iar următoarele sunt anunțate pe luni, marți și joi. Cele de luni și joi, de la ora 18:30, urmând a se derula în Sala Sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj, formații vizitatoare fiind pe rând vicecampioana CSM Volei-Alba Blaj, finalistă în CEV Cup, respectiv deținătoarea titlului, din capitală.

Este vorba de fapt totodată despre primele două clasate în grupa I valorică a elitei feminine, aproape umăr la umăr în cursa spre titlu, și care s-au întâlnit recent în jocul tur direct din play-off, CSM Volei-Alba – CSM București 1:3 pe 31 martie, 20:25, 25:27, 25:9, 15:25.

Ardelencele descind luni seară pe terenul lugojencelor, în continuarea rundei finale a turului în zona 1-6, iar bucureștencele joi tot de la ora 18:30, la startul returului în play-off, după ce pe 22 martie se detașau în capitală cu 25:7, 25:17, 25:20.

Iar CSM București vine în Banat cu două victorii la zero în cont, repurtate săptămâna aceasta, joi pe teren propriu, în nici 60 de minute de joc efectiv, pe seturi la 9, 15 și 14 cu CSM Târgoviște, iar astăzi la Bacău, în puțin peste o oră de joc, 16:25, 16:25, 15:25. Trecând așadar de ocupantele pozițiilor 3-4.

Lugojencele, clasate pe treapta a cincea și care n-au jucat la mijlocul săptămânii la București cu CS Dinamo, meciul fiind amânat, vor ieși la mijlocul săptămânii înaintea Paștelui la Târgoviște, după aceste două reprezentații în fața propriilor suporteri, invitați să vină la sală, accesul fiind gratuit. Dar iată și mesajul clubului organizator: ”În această săptămână, în faza finală play-off din prima ligă la volei feminin, echipa Lugojului își invită suporterii la Sala Sporturilor pentru două meciuri în compania ultimelor campioane naţionale, reprezentante ale României în Champions League. Veniți așadar la volei  luni, 15 aprilie 2019, cu începere de la orele 18,30, la meciul dintre CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL LUGOJ și C.S.M. VOLEI ALBA BLAJ, şi  joi, 18 aprilie 2019, tot cu începere de la orele 18,30, la jocul dintre CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL LUGOJ și C.S.M. BUCUREŞTI. Intrarea este liberă”.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Volei: