„Speranţele” Begăi, singura echipă care porneşte cu 3-0

CSS Bega Timişoara a dispus cu 3-0 de gazda CSS Dinicu Golescu Câmpulung Muscel, în prima zi a turneului final al Campionatului Naţional de volei pentru juniori, Divizia Speranţe, care are loc de miercuri până duminică în localitatea argeşeană. Şi fetele Begăi, ajunse la rândul lor între cele mai bune opt grupări din ţară la categoria de vârstă a Diviziei Speranţe, au început miercuri turneul final tot cu o victorie.

Profesorul Dan Jitaru, antrenor în secţia de volei a CSŞ Bega, la Cadeţi şi Speranţe, băieţi

Juniorii antrenaţi de profesorul Dan Jitaru (în foto), în general elevi de gimnaziu în clasa a VII-a la Şcoala Nr. 30 din Zona Soarelui, au reuşit miercuri cea mai categorică victorie a zilei inaugurale, în celălalt joc al seriei I CSS Triumf Botoşani învingând cu 3-1 pe CSS Tulcea iar în partidele seriei a doua CSS Bacău dispunând cu 3-2 de CSS LAPI Dej iar Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân Râmnicu Vâlcea cu 3-1 de CVM Tomis Constanţa.

Timişorenii joacă diseară cu botoşenenii iar vineri cu tulcenii, sistemul de desfăşurare al turneului final programând jocuri semifinale disputate „în cruciş”, între primele două clasate în serii, sâmbătă, când vor fi decise finalistele Diviziei Speranţe.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 4 =

 


Alte articole legate de acest subiect: