Spînu: „Drumul a fost mai greu decât jocul”

Andrei Spînu, dejeanul cu numărul 15 pentru Tomis Constanţa, şi care a fost urmărit de pe o băncuţă din preajma băncilor de rezerve de unchiul său şi 2 nepoţei, de loc din Timişoara, a admis după succesul în sala Universităţii că „sincer, drumul a fost mai greu decât jocul în sine”, remarcând încă din start evidenţa că „echipa Timişoarei nu este una de nivelul nostru”.

Spînu a avut în sala Universităţii admiratori dintre rudele sale

Constănţenii fac deplasarea în Bosnia şi Herţegovina cu un autocar de fabricaţie nu foarte recentă, meciul de campionat la Timişoara fiind de fapt o simplă haltă. „A fost un antrenament, ca un meci de verificare, în care am practicat toate schemele posibile şi am făcut combinaţii de joc”, a mai spus voleibalistul măsurând peste 2 metri.

Colegul său, treiarul Alexandru Zahar, a menţionat că în ciuda „diferenţei destul de mari dintre cele două echipe”, partidele „trebuie jucate la fel, cât mai bine”, mai ales în perspectiva turului din GM Capital Challenge Cup, la Brcko: „Sperăm să reuşim un meci bun!” Zahar, care s-a referit la rândul său la acest 0:3 ca fiind „un fel de antrenament”, a remarcat că „sala este un pic cam mică dar nu ne-a prea creat probleme”.

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + sase =

 


Ultimele articole din categoria Volei: