„Timișoara” pe primul loc în Campionatul Municipal Karbonn Mobiles

După trei etape disputate în Turneul Municipal de Volei Timișoara – Karbonn Mobiles, echipele Timișoara și UMF Timișoara 1, conduc în clasament. Cele două grupări s-au impus în toate partidele disputate până acum și au fiecare câte 8 puncte. În ultima rundă, cea încheiată joi, Timișoara a învins cu 3-2 Alternative Flying Steps, trecând pe primul loc, iar UMF Timișoara 1 a dispus cu același scor de CS Alternative, situându-se astfel poziția a doua în clasament. După trei etape, podiumul este completat de CS Alternative, cu 7 puncte. Iată rezultatele complete ale etapei:

1234

CS Alternative – UMF Timișoara 1 2 – 3
ACS Agroland – UMF Victor Babes 2 3 – 2
Timișoara – Alternative Flying Steps 3 – 2
Continental – Poli Timișoara 1 – 3

Iată că în această rundă niciuna dintre echipe nu a reușit să își învingă adversarul în trei seturi. După cum o arată rezultatele, toate meciurile au fost echilibrate, așa cum de altfel se anunță a fi și cele din etapa următoare, care va începe luni:

CSȘ Bega – Continental
UMF Timișoara 1 – Timișoara
Alternative Flying Steps – ACS Agroland
Poli – CS Alternative

UMF Victor Babeș 2 va sta în această rundă. Dacă în etapa precedentă s-au desfășurat două derby-uri, și cea de săptămâna viitoare programează cel puțin două intâlniri interesante. Este vorba de Poli – CS Alternative și duelul direct dintre ocupantele primelor două locuri UMF Timișoara 1 – Timișoara.

Urmăriți Sporttim pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în Campionatul Municipal de Volei Timişoara. De asemenea, pe coloana din dreapta din secțiunea Volei, sub datele statistice ale echipelor divizionare, găsiți actualizate lista cu meciurile și rezultatele obținute, dar și clasamentul competiției.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: