„U” se califică la barajul de promovare cu un 3-0 la Cluj

„Ne-am impus foarte clar, mult mai categoric decât în primul joc, fructificând avantajul valoric în faţa unor adversari dominaţi de trac. Sunt mulţumit că am ajuns pentru al doilea an la rând în barajul de promovare în Divizia A1, de elită”, a spus profesorul Sorin Grădinaru, antrenor al Universităţii Timişoara, după succesul repurtat cu 3-0 (25-15, 25-15, 25-17) la Cluj, în faţa lui Chimszed UMF, de care bănăţenii au trecut astfel cu 2-0 la meciuri, după sistemul „cel mai bun din trei”, în drumul spre patrulaterul ce asigură două locuri de acces în prima ligă. Jocul a avut loc sâmbătă de la ora 14.

Grădinaru i-a utilizat pe Craia, Bălulescu, Balint, Grama, Palfi-Tamaş, Ungureanu şi Olar în rol de libero, care s-au impus în doar 51 minute în faţa unor adversari pe care îi întreceau cu 2-0 în aceeaşi fază a competiţiei de anul trecut, atunci cu 3-2 la Timişoara şi 3-0 sub Feleac, de-această dată rezultatele fiind 3-1 şi 3-0.

„Contează foarte mult avantajul terenului propriu în barajul de promovare însă nu vom participa la licitaţia de obţinere a organizării patrulaterului, decizie care va fi luată la finele lunii”, a explicat profesorul Grădinaru, care doreşte disputarea unor jocuri amicale, de pregătire, în vederea participării la barajul din 13-15 mai, şi la care are încă o şansă să participe şi Pro Volei Arad, secondantă a Universităţii în sezonul regulat al Seriei de Sud-Vest, şi care astăzi s-a impus cu 3-0, egalând la meciuri pe UKRO CSS2 Baia Mare, ce va găzdui un al treilea joc, decisiv.

„Trebuie să ne gândim şi în perspectivă, după barajul de promovare, în eventualitatea unei promovări, pentru că nu putem aborda Divizia A1 la actualul nivel şi nu se întrevede nimic pentru a susţine această echipă la cerinţele corespunzătoare elitei. Vom vedea ce va fi…”, a spus profesorul Grădinaru.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = patruzeci opt

 


Ultimele articole din categoria Volei: