„U” Timişoara se impune logic şi la pas la Câmpia Turzii: „Am rulat tot lotul”

Universitatea Timişoara s-a impus şi în cea de-a doua etapă a ligii secunde de volei masculin, fosta prim-divizionară trecînd logic şi la pas de localnica CSM Câmpia Turzii.

Sorin Grădinaru

Elevii lui Sorin Grădinaru s-au impus în jocul început sîmbătă la ora 12 în localitatea clujeană cu scorul de 3:0 (25:10, 25:16, 25:15), în doar 54 de minute. „Am avut posibilitatea să rulăm întreg lotul iar toţi băieţii şi-au făcut pe deplin datoria”, a spus antrenorul Grădinaru.

Timişorenii au plecat la drum sîmbătă dimineaţă la ora 5 dar n-au avut probleme în cursul jocului, în dauna unei adversare aflate abia la startul celui de-al doilea sezon în eşalonul secund. „U” cîştiga şi sîmbăta trecută, în etapa inaugurală, cu 3:2 în dauna lui LPS Bihorul Oradea, care astăzi s-a impus cu 3:0 în dauna arădenei CS Pro Volei, în vreme ce Banatul Caransebeş a furnizat surpriza de a dispune cu 3:2 de Avîntul Torpi Târgu Mureş, o ex-prim-divizionară.

„Adversarul nostru de astăzi este lipsit de experienţă, format din voleibalişti tineri, şi care au fost depăşiţi de miza unui asemenea joc, ce i-a copleşit. O echipă crudă, de entuziasm”, ne-a mai explicat profesorul Grădinaru, remarcînd totodată, conform spuselor localnicilor prezenţi la meci că sala în care s-a disputat acest meci din Divizia A2 Seria Vest a fost construită în anul 1963, găzduind la vremea aceea o grupă a Campionatului European de volei masculin, împreună cu reşedinţa de judeţ Cluj-Napoca. România cucerea trofeul continental cu acea ocazie.

Banatul Caransebeş şi Pro Volei Arad sunt următoarele adversare ale timişorenilor, în sala Universităţii.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Volei: