„U” ţinteşte barajul de promovare încă din jocul doi, de sâmbătă, la Cluj

Universitatea Timişoara va juca sâmbătă de la ora 14 pentru un loc în turneul final patrulater de promovare în prima ligă masculină de volei, poziţie pe care ar putea-o aconta deja în cea de-a doua dispută din maximul de trei cu Chimszed UMF Cluj-Napoca, garnitură pe care o întrecea şi anul trecut, în aceeaşi fază a competiţiei eşalonului secund, pe-atunci cu 3-2 pe teren propriu şi cu 3-0 sub Feleac.

De această dată, profesorul Sorin Grădinaru îşi ghidează elevii la adăpostul unui 3-1 reuşit în sala „Universităţii” în urmă cu două săptămâni, sperând în repetarea performanţei şi implicit calificarea înainte de limită, după criteriul „cel mai bun din trei jocuri”. Timişorenii ar putea avea din nou avantajul terenului propriu, sâmbătă 16 aprilie, în acel cel mai rău caz al unui eşec mâine la Cluj, unde a fost deplasat un lot de 11 jucători, dintre care antrenorul se va baza în linii mari pe componenţii testaţi şi rutinaţi ai sextetului de bază.

„Vom alinia cea mai bună garnitură posibilă, fiind optimişti că vom clarifica încă de mâine problema calificării la baraj”, a spus Grădinaru, care l-a convocat în lot şi pe Unguraş, în ciuda unei entorse suferită la gleznă. Delegaţia timişoreană face deplasarea spre Cluj vineri după-amiază, începând cu ora 14, în condiţii propice, fără a fi nevoită să apeleze – ca în trecut – la câteva maşini personale ale componenţilor grupării.

Absentează motivat profesorul Ciprian Dărnescu, care conduce în acest weekend la Blaj formaţia de junioare a CSS Bega într-unul din turneele semifinale ale Diviziei Speranţe din cadrul Campionatului Naţional, având drept ţel accederea la competiţia finală. În această fază a întrecerii sunt calificate şi „speranţele” CSS Lugoj, tot la fete, respectiv omologii de la CSS Bega Timişoara, într-un turneu găzduit tot de Blaj.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Volei: