Universitarii de pe Bega, al șaptelea eșec cu 3:0 succesiv

Dacă n-au izbutit ieri după-amiază să-i țină piept decât până la un moment dat în ultimul set gazdei de mijlocul clasamentului CS Dinamo, voleibaliștii Timișoarei n-aveau cum să spere la mai mult astăzi de la 12 cu concitadina acesteia, CSA Steaua, a doua în ierarhie și învinsă doar de liderul campion din Galați. Penultima în Divizia A1 a smuls tot 47 de puncte și trupei de pe podium, precum ieri roșu-albilor, de astă dată mai multe în setul inaugural, suferind însă al șaptelea eșec consecutiv cu 3:0, totuși cu satisfacția de a fi jucat până la urmă cu ”militarii”, ceea ce n-a fost cazul în tur, excursioniști în capitală prinși în plasa pescarilor de ”pozitivi” ai farsei în derulare.

Ieri, CS UV Timișoara a cedat unei sfert-finaliste din CEV Challenge Cup, CS Dinamo București, care pierdea luna trecută cu 3:0 intrarea în faza finală a întrecerii numărul 3 din eurocupe, pe 9 decembrie la Milano, în fața gazdei Allianz Powervolley, în ”careul” pentru trofeu cu Halkbank Ankara, VK Lvi Praga și învingătoarea dintre pe de-o parte Parnu VK iar pe de altă parte câștigătoarea optimii Omonia Nicosia – Ziraat Bankasi Ankara. Din sferturi a zburat de fapt și campioana Arcada Galați, după eliminarea sa acasă cu 0:3 din turul 2 în Champions League și implicita redirecționare spre CEV Cup, competiție părăsită pe 17 decembrie la Moscova, în pragul fazei finale, 3:0 pentru Dinamo, în ”careu” cu compatrioții de la Zenit Sankt Petersburg, Montpellier Castelnau și VC Greenyard Maaseik.

Astăzi la amiază, galben-albaștrii Banatului în elita masculină la volei s-au înclinat în fața lui CSA Steaua cu 3:0, pe seturi 25:18, 25:13, 25:16, tot în 62 de minute de joc efectiv, precum ieri, când ”universitarii” cu Sorin Schiesz pe banca tehnică dar și în teren au pierdut la 12, 16 și 19.

Timișorenii n-au mai învins de la finele lui noiembrie, atunci la Brașov, împotriva gazdei ”lanternă roșie” fără succes în cont. Iar CS UVT se va întoarce și luna viitoare în București, pentru un prim duel și cu CSU Știința, așa cum a fost cazul și azi cu steliștii, la prima întâlnire în 2020-2021. Despre meciul nejucat în tur în capitală puteți reciti aici.

Ieri mai învingeau cu 3:0 și celelalte gazde ale acestor prime turnee din 2021, și anume din Baia Mare respectiv Galați. Rezultatele din weekend și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice. La feminin se reîncepe săptămâna viitoare, când CSM Lugoj va juca împotriva fruntașelor ediției trecute, CSM Volei-Alba și CS Dinamo.

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 42

 


Ultimele articole din categoria Volei: