UVT Agroland, a patra oară 3:0 cu CSM Lugoj în acest sezon

Nou-promovata UVT Agroland Timișoara a încheiat miercuri seară aparițiile acasă din acest campionat prin a învinge fără pierderea vreunui set și în cel de-al patrulea meci direct cu CSM Lugoj, de astă dată în penultima etapă din faza play-off a locurilor 1-6. Astfel, diferența de puncte între grupările bănățene ocupante ale locurilor 5 și 6 a crescut cu atât mai mult înaintea rundei finale din grupa I valorică, la nu mai puțin de 25, formația de pe Timiș urmând a încheia parcursul sâmbătă de la ora 18:30, acasă cu Știința Bacău, iar cea de pe Bega luni 23 aprilie de la ora 17, în meciul televizat de pe terenul noii campioane CSM București.

Într-o seară de miercuri în care fruntașa din capitală a pus punct prin a se impune cu 1:3 la Târgoviște supremației celor din Blaj în precedentele 3 ediții, UVT Agroland a semnat unica victorie acasă a etapei a IX-a din play-off, 3:0 cu CSM Lugoj, pe seturi 25:21, 25:19, 25:16.

Învinse și sâmbătă cu 1:3, acasă cu CSM Târgoviște, eșec reprezentând al patrulea insucces consecutiv în 3 săptămâni, toate în fața primelor clasate, dintre care ultimele trei prin adjudecarea unui set, voleibalistele antrenate de Bogdan Paul s-au revanșat miercuri de la 19:30 prin a se impune cu același 3:0 cu care câștigau și în precedenta lor apariție victorioasă, și tot în dauna celor de la CSM Lugoj.

La o lună după succesul din 17 martie de la Lugoj, pe seturi la 23, 16 și 19, nou-promovata din Timișoara a trecut și pe teren propriu de CSM, în returul din play-off, la capătul a 73 de minute de joc efectiv.

UVT Agroland a completat astfel o cvadruplă victorie la zero în dauna partenerelor de întrecere dar și vecinelor ierarhice din Timiș, după ce succesele tur-retur din sezonul regular erau obținute prin adjudecarea în prelungiri a setului 3.

Timișorencele vor fi acum părtașe jocului televizat cu ocazia decernării titlului de campioană în favoarea lui CSM București, care și-a asigurat deja matematic laurii printr-un triumf cu 1:3 la Târgoviște, în vreme ce ex-campioana CSM Volei-Alba Blaj s-a impus tot miercuri cu 2:3 la Bacău. Interesantă rămâne lupta pentru cel de-al treilea loc pe podium, în urma ardelencelor, dusă până la capăt de CSM Târgoviște, a treia, cu 52 de puncte, dar în deplasare sâmbătă de la ora 18 tocmai la Blaj, respectiv CS Știința Bacău, oaspete sâmbătă de la 18:30 a celor de la CSM Lugoj.

UVT Agroland va participa așadar luni de la ora 17 la căderea de cortină peste Divizia A1 de volei feminin. Programul rundei finale în play-off, ierarhia la zi în grupa I valorică a locurilor 1-6 și rezultatele intermediarei, pe coloana dreaptă.

La fileul masculin, CSU UV Timișoara și-a încheiat pe penultimul loc în sezonul revenirii sub formă de invitație în elita Diviziei A1 participarea în ediția 2017/8 prin a ceda la zero miercuri de la ora 17 pe teren propriu cu CS Știința Explorări Baia Mare, pe seturi la 11, 25 și 20.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: