UVT Agroland învinge Bravol Brașov și obține calificarea la turneul semifinal

Sportivele de la UVT Agroland s-au calificat duminică în faza a doua a play-off-ului diviziei A2 de volei feminin. După ce s-au impus sâmbătă în primul meci cu scorul de 3-1 în fața fetelor de la CSU Bravol Brașov, timișorencele au câștigat duminică și cea de a doua întâlnire. De această data victoria a fost în trei seturi, 25-21, 25-16 și 25-12. Nici în ultima partidă echipa Brașovului nu a lăsat garda jos. Fetele antrenate de Răzvan Pătran și-au vândut scump pielea, însă în cele din urmă au trebuit să se recunoască învinse de o formație al cărei obiectiv este cât se poate de clar: promovarea în primul eșalon voleibalistic.

foto: UVT Agroland în echipament alb-roșu și Bravol Brașov la sfârșitul ultimului meci direct

foto: UVT Agroland în echipament alb-roșu și Bravol Brașov la sfârșitul ultimului meci direct


Cele două meciuri jucate împotriva Brașovului în prima fază a play-off-ului mi s-au părut mai dificile decât cele din turul și returul sezonului. Am simțit în teren că fetele de la CSU Bravol au fost mai motivate decât în celelalte două întâlniri. Din fericire, noi am fost mai pregătite și am reușit să ne impunem. Îmbucurător este și faptul că fazele eliminatorii ale competiției nu provoacă o presiune în plus asupra noastră. Urmează turneul semifinal și ne așteptăm ca echipele împotriva cărora vom evolua să fie mai motivate decât au fost până acum. În fond și la urma urmei este ultima fază înaintea turneului de promovare”, a spus Ioana Ordean, căpitanul echipei UVT Agroland Timișoara.

În faza a doua a play-off-ului UVT Agroland va avea de înfruntat Poli Timișoara, Medicina Târgu-Mureș și CSU Oradea. Aceasta fază a competiției se va desfășura în perioada 08 – 10 aprilie ( potrivit site-ului oficial al Federației Române de Volei ). Turneul va fi găzduit de una dintre echipele participante, în urma unei licitații care va avea loc la sediul Federației Române de Volei în data de 22 martie. Formațiile participante vor juca între ele urmând ca primele două ( cu excepția Medicinei Târgu-Mureș fără drept de accedere în divizia A1 ), să se califice la turneul de promovare în primul eșalon.

Faza a doua a play-off-ului se va desfășura în luna aprilie și cu siguranță în această perioadă vom disputa mai multe meciuri amicale. Nu știu să vă spun momentan împotriva căror formații”, a declarat la final antrenorul principal al voleibalistelor de la UVT Agroland Timișoara, Dan Jitaru.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: