VIDEO. Înaintea World Tour Finals 2018 de la Hamburg, norvegieni și voleibaliste din Cehia se impun la Viena

După etapele de la Fort Lauderdale și Gstaad, Beach Volleyball Major Series 2018 a poposit și la Viena înaintea rundei cădere de cortină de săptămâna aceasta de la Hamburg. Până atunci, iată câteva fotografii și înregistrări video de la competiția din Austria, adjudecată la masculin de o pereche norvegiană iar în concursul fetelor de sportive din Republica Cehă.

Anders Mol și Christian Sørum au câștigat finala de la Viena din cadrul seriei mondiale de volei pe plajă cu 21:12, 21:17 în fața polonezilor Michal Bryl și Grzegorz Fijałek, al doilea lor triumf consecutiv al sezonului dar și al 19-lea meci succesiv fără eșec. Tijan și Cherif au câștigat ”bronzul” pentru Qatar, în fața olandezilor Brouwer și Meeuwsen: 25:23, 17:21, 15:12.

VIDEO

La feminin, victorie finală pentru Barbora Hermannová și Markéta Sluková, la prima lor reușită de acest gen, răsturnând soarta actului final împotriva brazilienelor Barbara Seixas și Fernanda Alv. Pe 3, olandezele Madeleine Meppelink și Sanne Keizer, 21:19, 21:18 contra brazilienelor Carol Solberg Salgado și Maria Elisa Mendes Ticon Antonelli.

VIDEO

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sase = 2

 


Ultimele articole din categoria Volei: