Voleibalistele CSM Lugoj, influenţate în pregătiri şi de suprafaţa subţire de joc

Accidentările şi operaţiile avute în acest sezon de 3-4 jucătoare din lot au survenit în urma unor afecţiuni mai vechi dar au fost influenţate şi de suprafaţa de joc foarte dură a sălii „Ioan Kunst Ghermănescu”, pe care voleibalistele au resimţit şocurile săriturilor.

PENTAX DIGITAL CAMERA

„După renovarea sălii, s-a scos parchetul, fiind înlocuit cu o suprafaţă sintetică subţire, mai puţin de 12 milimetri, turnată direct pe şapă de beton. În trecut, pînă-n vară la Sala Lavinia Miloşovici, voleibalistele au avut parte de o suprafaţă de joc chiar mai subţire şi dură. Vom vedea în vară ce opţiuni avem, eventual turnarea încă unei suprafeţe şi existenţa unor straturi de absorbţie. E absolut necesar să acţionăm cumva, pentru că suprafaţa e crimă pentru articulaţii, într-un sport ca voleiul”, a explicat Bogdan Paul, antrenor principal al lugojencelor.

Bogdan Paul, fost jucător pînă la vîrsta de 22 ani la Rapid, antrenează de zece ani diverse cluburi din voleiul feminin, începînd cu CSŞ 6 Bucureşti, unde a activat 3 sezoane, şi trecînd apoi, pentru 4 ani, la CSU Metal Galaţi, ca secund la senioare şi coordonator al Centrului de Copii şi Juniori vreme de două ediţii, şi apoi la Rapid şi CSM Sibiu, cîte un an, în paralel fiind solicitat la loturi naţionale de cadete şi junioare.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 6

 


Ultimele articole din categoria Volei: