GALERIE FOTO. CS Tibiscus, iarnă pe podium

Sportivii de la C.S.Tibiscus continuă seria rezultatelor frumoase la competiţiile de iarnă din ultima săptămână: două concursuri de schi-alpinism şi unul de ciclo-schi – e o glumă, dar cum s-ar putea oare numi un concurs de mountainbike cu startul la -24 grade şi desfăşurat pe gheaţă şi zăpadă mare, pe cărări de pădure?

Iată performanţele înregistrate, conform informării primite de la preşedintele Clubului Sportiv Tibiscus, Marius Karnyanszky, iar în final o galerie foto…

Duminică 05.02.2012 a avut loc la Zărneşti, sub Măgura, a treia ediţie a Cupei memoriale “Dorel Jercan şi Cosmin Conuţ”, dedicată sportivilor care au plecat dintre noi, la 18.01.2004, la un concurs pe Valea Morarului (Munţii Bucegi), fiind surprinşi de o avalanşă. Zăpada a fost foarte bună, sportivii au avut parte de un minitraseu frumos şi tehnic, ceea ce a atras peste 40 de entuziaşti ai schiului de tură care astfel au dat startul sezonului intern de schi alpinism. Echipa C.S.Tibiscus a fost compusă din sportivi din Zărneşti şi Cluj Napoca, care au încheiat foarte frumos concursul: Alexandra Dobreloc I feminin, Tibi Bortoşloc I masculin şi loc I la categoria 18-23 ani, Vlad Dobreloc II masculin şi loc II la categoria 18-23 ani, George Giuimanloc III categoria 18-23 ani.

În weekend-ul 11-12 februarie 2012, în organizarea Salvamont Salvaspeo Vlădeasa Cluj, a avut loc, în localitatea Răchiţele din Valea Stanciului. de lângă Cluj, prima ediţie a Cupei Vlădeasa la schi alpinism. Experienţa acumulată în organizarea a opt ediţii din Cupa Răchiţele din cadrul Campionatului Naţional de Escaladă pe Gheaţă a fost direcţionată cu mult success spre schi alpinism. Pe un traseu frumos, cu multă zăpadă şi o temperatură excelentă, toţi componenţii echipei de schi de tură a C.S.Tibiscus au urcat pe podium, atât la etapa individuală (cu urcare pe schiuri şi pe picioare pe un traseu de circa 20 km) cât şi la etapa pe echipe (cu urcare pe schiuri şi pe picioare pe un traseu de circa 12,5 km):

-individual: Alexandra Dobreloc I fete, George Guimanloc I băieţi sub 23 ani, Tibi Bortoşloc II băieţi sub 23 ani, Rareş Manealoc II băieţi 23-35 ani, Vlad Dobreloc III băieţi sub 23 ani

-echipe: Alexandra Dobreloc I, Rareş Manealoc I, George Guiman şi Tibi Bortoş – loc II, Vlad Dobre – loc III.

În final, colinele îngheţate ale Iaşului au fost brăzdate duminică de câte două roţi – s-au găsit 50 de cutezători care să-şi demonstreze măiestria, echilibrul ori viteza sau pur şi simplu curajul, la prima ediţie a concursului de cross-country “Roţi pe gheaţă”. La Veneţia (de lângă Iaşi) n-au fost prezente gondole romantice ci roţi vesele şi biciclişti îmbujoraţi, care au cutreierat potecile din pădurea Ciric. Printre aceştia şi doi sportivi de la echipa DHS Tibiscus TeamMaus Ionaşcu – loc I categoria Cutezători, Bogdan Cliveţ – loc I categoria Juniori. Pentru alte detalii vă rugăm să vizitaţi pagina web a Clubului Sportiv Tibiscus, cu adresa www.cs.tibiscus.ro.

(clic pe fotografie pentru mărirea clişeului)

 

 


 

Acest articol a fost publicat în Alpinism, Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Alpinism: