VIDEO. Fraţii sloveni Julija şi Jernej Kruder câştigă fără penalizări finala căţărării de 180 de metri pe barajul Verzasca

În apropierea lacului sud helvet Maggiore, ale cărui împrejurimi sunt împânzite de trasee dintre cele mai atractive de escaladă şi bouldering, Red Bull Dual Ascent s-a desfăşurat pentru a doua oară la barajul Verzasca sub forma unei întreceri unicat de căţărare pe echipe umăr la umăr pe rute artificiale cu lungimea de 180 de metri, fraţii sloveni Jernej şi Julija Kruder detronându-l pe câştigătorul ediţiei anterioare, medaliatul olimpic cu aur Alberto Ginés López, în echipă cu Jenya Kazbekova. Un clip video.

Red Bull Dual Ascent pe barajul Verzasca din Elveţia / Stefan Voitl / Red Bull Content Pool

În fruntea clasamentului final, Jernej Kruder şi Julija Kruder din Slovenia, cu timpul total 1:03:12, fără penalizări.

În continuarea ierarhiei, tot pe podium, şi Alberto Ginés López (Spania) & Jenya Kazbekova (Ucraina), cu timpul total de 1:05:40 şi o penalizare, urmaţi pe locul 3 de Petra Klingler (Elveţia) & Louna Ladevant (Franţa) în 01:01:51, fără penalizări. Iar pe locul 4, învinşii finalei mici, Domen Škofic (Slovenia) şi compatrioata sa Vita Lukan, în 01:02:28, cu două penalizări.

VIDEO

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Alpinism și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 5

 


Ultimele articole din categoria Alpinism: