FOTO. Bede, Iovescu şi Waltner, locul I pentru Sport Record Original la Campionatul Naţional de karate WUKF. Clubul timişorean ţine sâmbătă 28 mai cupa internaţională „Sport Record” pentru cei de 7-17 ani la sala „Constantin Jude”

Bede Laszlo Arthur – Maestru Emerit al Sportului, Denis Iovescu şi Thomas Waltner au cucerit primul loc la sfârşitul săptămânii pentru clubul timişorean Sport Record Original la Campionatul Naţional de Karate WUKF organizat la Braşov în 20-21 mai cu participarea a 466 de sportivi din 58 de grupări din ţară de către Federaţia Româna de Karate WUKF.

Bede Laszlo Arthur, totodată antrenor al karatiştilor de la Sport Record Original Timişoara, a câştigat proba de Kata a categoriei „Individual Veterani”, Denis Iovescu s-a impus la Kumite Individual în cadrul categoriei de greutate -85 kilograme iar Thomas Waltner la Kumite Individual pentru sportivii grupei de vârstă 16-17 ani, în cadrul categoriei -65kg.

Campionatul Naţional de sub Tâmpa a constituit totodată un criteriu de selecţie a sportivilor pentru Campionatul Mondial de karate care se va desfăşura în acest an la Dundee, în Scoţia.

Iar clubul Sport Record Original va fi la rândul său organizator de competiţie în data de 28 mai 2023, la Timişoara, ţinând „Cupa Sport Record”, ce se va desfăşura la sala „Constantin Jude” cu participarea unor cluburi din Slovacia, Ungaria şi România, concursul fiind adresat karatiştilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 17 ani.

Obiectivele organizatorilor au în vedere asigurarea unui concurs internaţional de karate pentru sportivi începători şi avansaţi în regulament WUKF, contribuind la rutina competiţională şi pregătirea lor pentru înaltă performanţă, respectiv asigurarea unei conjuncturi pentru a stabili relaţii de prietenie sportivă între cluburile din ţară precum şi cele din străinătate.

Fotografiile

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Arte marţiale și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 10

 


Ultimele articole din categoria Arte marţiale: