Jasmina Ciocoiu, la 16-18 ani, şi Bogdan Aenoaei (14-16) se impun în Bucureşti pentru CSC Ghiroda la „Naţionalul” de kempo

Doi liceeni legitimaţi la Clubul Sportiv Comunal Ghiroda, Jasmina Ciocoiu şi Bogdan Aenoaei, au câştigat la categoriile lor de vârstă în cadrul Campionatului Naţional de Full-Kempo desfăşurat în Bucureşti, laureaţi pe ţară în arte marţiale.

Sportivi ai secţiei de kempo la CSC Ghiroda, Jasmina şi Ciocoiu şi Bogdan Aenoaei s-au impus sâmbătă în capitală în artele marţiale, în cadrul Campionatului Naţional de profil, cu participarea a circa 300 de sportivi din ţară, reuniţi în Sala Apollo.

Prima care a intrat în competiţie a fost Jasmina Ciocoiu, la grupa de vârstă 16-18 ani, concurând în limitele categoriei de greutate 65 de kilograme, triumfătoare şi clasată pe prima treaptă a podiumului în reuniunea de dimineaţă.

Bogdan Aenoaei a terminat lupta sâmbătă seara, la categoria de vârstă 14-16 ani, în limitele a 55kg, adjudecându-şi şi el primul loc la „Naţionale”, încă o confirmare rodnică a eforturilor depuse zilnic sub îndrumarea antrenorilor Cristian Stoenescu şi Marius Ciocoiu.

Jasmina Ciocoiu a semnalat „confirmarea faptului că am fost şi sunt îndreptăţită să reprezint România prin participarea la competiţii internaţionale alături de lotul naţional de Kempo. A fost o competiţie grea şi sunt bucuroasă că am reuşit să îmi confirm valoarea”, Bogdan Aenoaei completând-o: „Sunt foarte fericit că după o accidentare am reuşit să mă refac şi să mă mobilizez să păstrez titlul câştigat şi în 2021.”

 

 

 

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Arte marţiale, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 9

 


Ultimele articole din categoria Arte marţiale: