Karateka timişoreni de la Sport Record, abonaţi la medalii la Campionatul European WUKF (FOTO)

Cea de-a XIII-a ediţie a Campionatului European de Karate WUKF, desfăşurată săptămâna aceasta la Antibes, în Franţa, cu 25 de ţări participante, a probat din nou competitivitatea timişorenilor de la Sport Record, reprezentând cu succes România, multipli medaliaţi, inclusiv laureaţi continental. 

„Categoria de Kumite Open reprezintă cea mai dificilă categorie competiţională, şi cu cea mai mare prestanţă, deoarece în cadrul acesteia sunt selectaţi cei mai buni concurenţi din toate categoriile de kilograme. Adaptarea şi pregătirea tactică de nivel înalt este foarte importantă aici, întâlnind sportivi de categorii şi kilograme diferite”, a semnalat antrenorul timişorenilor, Bede Laszlo Arthur, Maestru Emerit al Sportului şi conducător al clubului Sport Record.

Denis Iovescu a reconfirmat din plin din rândurile sportivilor îndrumaţi de Bede Laszlo Arthur la Sport Record Timişoara, triumfând între 31 de concurenţi, campion continental de seniori la Kumite Open.

La Kumite individual, Denis Iovescu s-a impus la categoria -85 de kilograme, învingând în semifinale şi finale parteneri de întrecere din Georgia, Slovacia, Franţa şi Anglia, şi cucerind titlul european. 

Răzvan Bica a izbutit la rândul său obţinerea locului I, între 40 de cadeţi, la Kumite Open, campionul european urcând şi pe podiumul categoria de Kumite Individual a cadeţilor, la -75kg, medaliat cu bronz

Timişorenii contribuind totodată şi la reuşitele din întrecerile pe echipe, Denis Iovescu plusând prin a deveni campion european cu reprezentativa României la proba de Kumite Rotativ, clasat fiind cu echipa pe locul 3 la Kumite. 

Iar alte clasări pe podium au reuşit Andreea Pancu, pe locul 2 la Kumite Rotativ – cadeţi, respectiv Răzvan Bica pe locul 3 la Kumite Rotativ – cadeţi şi pe echipe de cadeţi la Kumite.

„Aceste medalii sunt rezultatul multor ani de muncă, izbânzi conturate cu dăruire şi profesionalism. Obiectivul clubului este de a forma karateka puternici, performanţi, care să aducă cinste sportului românesc!”, a adăugat antrenor Maestrul Emerit al Sportului, Bede Arthur Laszlo. 

Fotografiile, mai jos, Sport Record Original fiind vizibil activă pe facebook.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Arte marţiale și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = opt

 


Ultimele articole din categoria Arte marţiale: