„Tricolorul” Denis Iovescu triumfă la „Naţionale” pentru Sport Record Original Timişoara, campion la kumite -85kg, Andreea Pancu tot aur iar Timea Waltner argint

Karatiştii de la clubul timişorean de profil Sport Record Original au revenit de sub Tâmpa cu titluri pe ţară la purtător, izbutind mai multe clasări pe podiumul Campionatului Naţional de Karate sub egida WUKF.

Denis Iovescu, multiplu medaliat la nivel internaţional, nu s-a dezminţit nici la Braşov în ultimul sfârşit de săptămână al lunii mai, „tricolorul” reprezentativei României cucerind încă o medalie de aur pentru gruparea Sport Record Original Timişoara.

Campionatul Naţional de Karate al Federaţiei de Karate WUKF a reunit sâmbătă şi duminică sub Tâmpa sportivi din 59 de cluburi din România, concurând la probele de kata şi kumite individual respectiv pe echipe.

Iar Denis Iovescu, desemnat cel mai bun sportiv al judeţului Timiş în ramuri neolimpice şi pentru cel de-al treilea an la rând, s-a impus detaşat în cadrul categoriei Kumite Seniori -85 kilograme.

Component al lotului naţional de karate, Iovescu va reprezenta România la Campionatul Mondial din Mexic, organizat în luna iulie.

Andreea Pancu, campioană europeană în 2022 la Florenţa, a devenit la rândul ei campioană a ţării după 5 meciuri câştigate la categoria Kumite Individual Shobu Ippon.

Timea Waltner a devenit vicecampioană a ţării la categoria Kata Individual (centuri maro şi negre), într-o categorie performantă de concurs.

Răzvan Bica, având în palmares adjudecarea mai multor competiţii notabile, n-a urcat pe podium după un meci cu multe puncte acumulate.

Fondat în anul 2001, aşadar cu o activitate de peste 20 de ani în instruirea şi educarea sportivilor în spiritul practicării karatelor ca mod de viaţă, îmbinare a autocunoaşterii şi performanţei în lumea arenelor, Clubul Sport Record Original Timişoara îşi continuă parcursul fructuos, totul în orchestraţia antrenorului Bede Laszlo Arthur – Maestru Emerit al Sportului.

Pentru karatiştii timişoreni de la Sport Record Original urmând o perioadă de refacere, după care intrarea în cantonamentul de pregătire a participării la Campionatul Mondial.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Arte marţiale și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = treizeci

 


Ultimele articole din categoria Arte marţiale: