UVT Timișoara Open – Karate IKU, ”Memorialul Shihan Mihai Cioroianu”

Universitatea de Vest din Timișoara organizează la sfârșitul acestei săptămâni, în 19-20 noiembrie, competiția internațională de Karate IKU UVT Timișoara Open – ”Memorialul Shihan Mihai Cioroianu”, participarea la evenimentul desfășurat la Sala de Sport UVT Oituz cu intrare de pe strada Popa Șapcă numărul 5 fiind gratuită atât pentru sportivi, cât și pentru publicul spectator.

Peste 300 de sportivi sunt așteptați la UVT Timișoara Open. Începând cu anul trecut, concursul este denumit și „Memorialul Shihan Cioroianu Mihai”, în memoria legendarului sensei timișorean Mihai Cioroianu, director al Departamentului de Karate al Federației Române de Arte Marțiale, președinte al Uniunii Timișorene de Karate EUR&KA, vice-președinte al Asociației Mondiale de Karate EUR&KA, reprezentant pentru Europa de EST al International Karate Federation.

Sâmbătă, 19 noiembrie, va avea loc competiția pentru toate categoriile de peste 12 ani, până la veterani. Programul zilei de sâmbătă va fi: kata dimineața, între 10:00-13:00, și kumite începând cu ora 14:00. Ippon va fi doar pentru cei de peste 14 ani. Ședința tehnică începe la ora 9:30.

Duminică vor intra în concurs categoriile de copii 4-11 ani, inclusiv echipe (categoriile 4-7 ani de la ora 10:00 kata, kumite și echipe / categoriile 8-9 ani de la ora 11:30 / categoriile 10-11 ani de la ora 14:00).

 

 

Acest articol a fost publicat în Arte marţiale, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 63

 


Ultimele articole din categoria Arte marţiale: