5000 de lei, direcționați către pacienții HOSPICE Casa Speranței la Semimaratonul Brașov Intersport

Aproape 500 de alergători la Semimaratonul Brașov Intersport, desfășurat pe 2 aprilie 2016, au ales să susțină pacienții care suferă de boli incurabile aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței, 10 lei din taxa de înscriere plătită de aceștia fiind direcționată către organizație.

Din numărul total al concurenților, 498 de alergători au ales HOSPICE ca organizație beneficiară atunci când s-au înscris la competiție. Pentru că 10 lei din taxa de participare a fost direcționată de către organizatori către cauza susținută, suma totală strânsă în beneficiul HOSPICE Casa Speranței este de 4.980 de lei. Fiecare donație în valoare de 10 lei reprezintă contravaloarea mesei de prânz oferită unui pacient internat într-una din unitățile cu paturi ale HOSPICE. Astfel,  suma strânsă la Semimaratonul Brașov Intersport va acoperi costul pentru aproximativ 500 de mese de prânz.

HOSPICE Casa Speranței mulțumește organizatorilor Semimaratonul Brașov Intersport și alergătorilor care au ales să susțină serviciile fundației. HOSPICE a fost pentru al treilea an consecutiv organizație beneficiară a competiției.

Team HOSPICE se pregătește pentru următoarea mare competiție sportivă a acestui an, Semimaratonul București, care va avea loc pe 15 mai. Înscrierile se pot face până pe 27 aprilie pe team.hospice.ro. Cei interesați pot afla mai multe informații pe pagina facebook.com/TeamHOSPICE.

Persoana de contact din partea HOSPICE: Ramona Crețu-Voitașec, la [email protected] sau la numărul de telefon 0732 310 953.

Seria evenimentelor sportive în care este implicată Team HOSPICE continuă pe 9 iulie, când HOSPICE organizează crosul de caritate „Aleargă Tu pentru Ei!”. Ultima mare competiție a anului va fi Maratonul Internațional București, desfășurat între 8 și 9 octombrie.

+

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Atletism: