A 4-a ediţie a Timişoara 21k, pe 26 martie

Peste 1.000 de alergători sunt anunţaţi la ediţia din acest an a Timişoara 21k, evenimentul sportiv revenind pe 26 martie în centrul capitalei Banatului. A patra ediţie a Timişoara 21k by SportGuru propune concurenţilor amatori şi de elită 3 curse pentru adulţi, de semimaraton pe 21,1km, cros 10km şi cursa populară (3km), respectiv o cursă dedicată copiilor cu vârsta între 6-12 ani.

Timişoara 21k va marca începutul competiţiilor sportive din oraşul de pe Bega şi va aduce la start în Piaţa Unirii peste 1.000 de alergători amatori şi de elită, români şi din afara ţării.

Competiția, organizată de SportGuru în parteneriat cu Primăria Timișoara și cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Timiș, oferă participanților un traseu pe cele mai importante artere ale orașului, pe lângă obiective turistice ca Bastionul Maria Therezia, Catedrala Mitropolitană, Universitatea de Vest sau Muzeul Național al Banatului.

Timișoara 21k este deja un eveniment de alergare cu tradiție, care își continuă activitatea în 2023 prin organizarea celei de-a 4-a ediții. Ne bucurăm să propunem din nou timișorenilor acest spectacol al sportului, destinat alergătorilor amatori și de performanță. Timișoara se află pe harta orașelor ce organizează evenimente importante de alergare și suntem mândri că putem să punem umărul în această direcție”, declară Andrei Dordea, Director Timisoara 21k.

Partenerii Timişoara 21k

Timișoara 21k are susținerea unor branduri active în dezvoltarea comunității alergătorilor și a sportului de masă din România, printre care Banca Transilvania, WorldClass și Iulius Town Timisoara. Partenerii tehnici ai evenimentului sunt Mizuno și Compressport.

Sponsorul principal al evenimentului, SportGuru, este cel mai mare retailer de articole sportive specializate din România și va deschide în 2023 al 6-lea magazin al rețelei în Timișoara (pe lângă cele din București, Cluj și Brașov). Prezent pe piața de profil încă din 2010, SportGuru își propune să contribuie la dezvoltarea comunității alergătorilor amatori și de performanță din țară și să rămână un partener de încredere în furnizarea echipamentelor sportive specializate.

Evenimentul de alergare Timișoara 21k este o completare a obiectivului nostru principal: dezvoltarea comunității alergătorilor din România. Păstrăm standardul de calitate al produselor pe care le comercializăm și când vine vorba despre parteneriatele noastre. Timisoara 21k este unul dintre proiectele pe care mizăm încă de la prima ediție, având convingerea că împreună putem să contribuim la extinderea alergării de masă și a sportului”, declară Mircea Rasovan, Director SportGuru.

Susţinerea alergătorilor şi voluntariat

Peste 2.000 de susținători sunt așteptați în Timișoara pe 26 martie 2023, să fie alături de participanți și să îi încurajeze la startul din Piața Unirii și pe traseul celor 4 probe. Cei care doresc să se implice în organizarea propriu-zisă a evenimentului pot aplica pentru un rol de voluntar în echipa SportGuru Timișoara 21k. Se anunță o experiență completă de organizare a unui eveniment sportiv internațional, alături de echipa care are peste 10 ani de implicare în unele dintre cele mai importante competiții sportive din țară.

Mai multe detalii despre SportGuru Timișoara 21k sunt disponibile pe www.Timisoara21k.ro.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 56

 


Ultimele articole din categoria Atletism: