A VI-a ediţie a Junior Maraton Timişoara, ţinută sâmbătă de CS Tibiscus la Muzeul Satului Bănăţean: curse de alergare şi biciclete pentru copii sub 14 ani

Doar câteva zile ne mai despart de Ziua Copilului şi un concurs iubit de cei mici, „Junior Maraton Timişoara”, la a şasea sa ediţie, promovând sportul în rândul copiilor de vârstă şcolară. Concursul este de tip Open, gratuit pentru copii sub 14 ani care pot participa la probele de alergare respectiv ciclism.

Clubul Sportiv Tibiscus Timişoara invită copiii sub 14 ani să alerge şi/sau să pedaleze sâmbătă 27 mai, alături de alţi copii de vârsta lor. Cursele se vor desfăşura separat pe categorii de vârstă şi de sex, la fel şi premierea, iar copiii se pot înscrie fie la una din probe, fie la amândouă.

„Pentru că noi considerăm că fiecare copil este un câştigător, fiecare dintre ei va primi o plăsuţă cadou de 1 Iunie, o insignă şi o medalie de participare. Cei mai rapizi vor fi premiaţi, separat pe categorii de vârstă şi de sex, pe baza cronometrării cu chip, cu diplome, cupe şi vouchere cadou”, după cum explică organizatorii de la C.S. Tibiscus.

Junior Maraton Timişoara 2023 este organizat de Clubul Sportiv Tibiscus şi se desfăşoară în cadrul unui proiect finanţat prin „Fondul Ro Bike Valley” cu sprijinul Fundaţiei Comunitare Timişoara şi susţinut de Decathlon România.

„Intră și tu în comunitatea RO Bike Valley pentru a promova ciclismul în comunitate!”, este îndemnul organizatorilor, care îi aşteaptă cu mare drag pe toţi doritorii de mişcare şi care mai anunţă după cum urmează.

Când? Sâmbătă 27 mai 2023 de la ora 8:00

Unde? Muzeul Satului Bănățean Timişoara.

Înscrieri: doar la fața locului; pentru operativitate, vă rugăm să vizitați site-ul concursului și să descărcați Fișa de înscriere, pe care să o aduceți gata completată!

Concursul de alergare: sâmbătă 27 mai 2023 de la ora 10:00.

Concursul de ciclism: sâmbătă 27 mai 2023 de la ora 11:30.

Premierea: sâmbătă 27 mai 2023 de la ora 13:00.

Categorii de vârstă, trasee, program, alte informații: https://cs.tibiscus.ro/jmt/

Junior Maraton Timişoara 2023 este un eveniment sponsorizat de PVL – Groupe Plastivaloire, Supreme Bikes și Decathlon, care se desfășoară în cadrul unui parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean Timișoara și LiniaDeSosire.ro, cu sprijinul Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al Județului Timiș, Retrasib SRL și Harting RO Automotive SRL.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism, Ciclism, Sport de masă, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Atletism: