Alergare și pedalare pe 23-24 iunie în cea de-a III-a ediție din Muntele Mic Vertical Race 2018 în organizarea CS Tibiscus Timișoara. Circulație închisă: când, unde

Clubul Sportiv Tibiscus, în parteneriat cu Universitatea “Tibiscus” din Timișoara și cu sprijinul Keystone TexTel Timișoara, organizează în weekend-ul 23-24 iunie 2018 concursul de alergare şi ciclism Muntele Mic Vertical Race (MMicVR). Concursul ajuns la cea de-a treia ediție se va desfăşura în zona Muntele Mic (între Turnu Ruieni şi staţiunea Muntele Mic), la startul lui fiind aşteptaţi peste 150 de sportivi.

”Prin intermediul Muntele Mic Vertical Race dorim să încurajăm cât mai multă lume să practice mişcarea în aer liber, concursul desfăşurându-se într-o zonă montană de o frumuseţe aparte”, semnalează organizatorii evenimentului care va cuprinde două curse distincte destinate iubitorilor de mişcare în aer liber şi iubitorilor de munte:

– sâmbătă 23 iunie 2018 – Alergare: un traseu în lungime de 6km cu 1000m diferenţă de nivel pozitivă, care porneşte de la baza fostului Telescaun şi se termină sus la crucea de pe Muntele Mic;

– duminică 24 iunie 2018 – Ciclism: un traseu în lungime de 28km cu 1200m diferență de nivel pozitivă, cu startul din Turnu Ruieni şi finish-ul sus pe munte în staţiunea Muntele Mic.

În vederea bunei desfăşurări a probei de ciclism, circulaţia rutieră va fi închisă pe DJ608A, pe tronsonul Turnu Ruieni – staţiune Muntele Mic, duminică 24 iunie 2018 în intervalul orar 10-13.

Există deja o comunitate tot mai numeroasă a celor pasionaţi de alergare montană. Alergarea este unul din cele mai simple sporturi, nu este costisitor şi poate fi practicat la orice vârstă, indiferent de condiţia socială sau materială. Iar şoseaua care urcă până sus în statiunea Muntele Mic oferă una din cele mai frumoase căţărări pentru pasionatii de ciclism.

”Pregăteşte-te pentru Muntele Mic Vertical Race, vino în 23-24 iunie să alergi și/sau să pedalezi şi să te bucuri de primăvară sau doar să admiri peisajele extraordinare şi să îi încurajezi pe concurenți. Vei descoperi locuri inedite, peisaje colorate şi mai ales multă voie bună. Dacă vei participa, o masă caldă te va răsplăti la sfârșitul cursei; iar dacă vei câștiga, premiile oferite de sponsori te vor răsplăti pentru efort!”, este îndemnul organizatorilor.

Pe site-ul evenimentului : www.banatepic.ro se pot găsi informaţii şi detalii suplimentare referitoare la concurs.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism, Ciclism și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 5

 


Ultimele articole din categoria Atletism: