Altele Timișoarei și Lugojului, locuri 2, 3 și 4 în ultima reuniune a etapei finale în Campionatul Național indoor de juniori 1

LPS Banatul Timișoara s-a clasat pe locurile 2 și 4 în închiderea ultimei reuniuni a etapei finale a Campionatului Național de atletism în sală pentru juniori 1 de la București, și anume în proba de ștafetă a fetelor, cele două echipe de pe malurile Begăi sfârșind între primele clasate.

Pe locul secund cu Ioana Teodora Gheorghe, sportivul numărul 1 al județului Timiș pe 2014, în ștafetă cu Delia Maria Irimia, Simona Romaneț și Livia Ana Cristurean, adică sportive din generațiile 1996, 1997 și 1998, cu timpul de 3:41,25. Locul 4 l-au obținut Sara Avramovic, Andreea Hojda, Mirabela Trăiculescu și Cristina Bălan, în 3:44,12, aceste junioare reprezentând tot atâtea generații, 1996, 1998, 1999 și 2001. LPS Banatul a avut reprezentare și în seriile de ștafetă ale băieților, încheind pe pozițiile 5 și 12.

Dar reuniunea finală din Complexul Național Sportiv ”Lia Manoliu” a propus și mult mai multe probe individuale ale juniorilor 1, în câteva dintre acestea aliniindu-se și sportive timișorene și timișene, cochetând cu primele locuri. Cristina Daniela Bălan a urcat pe podiumul probei de 800 de metri a fetelor, locul 3 în 2.13,02, urmată imediat, pe 4, de colega de club Delia Maria Irimia, în 2.13,51.

Tot pe locul 4, dar la săritura în lungime, Cristina Diana Pușcașu, de la CSȘ Lugoj, o junioară II, cu o performanță de 5,81 metri.

Reamintim, săptămâna viitoare e Campionatul European indoor de seniori la atletism, Adelina Dorina Pastor, de la CSM Timișoara, fiind în lotul de aproape 20 de sportivi al ”tricolorilor”. Întrecerea e găzduită de sala O2 din Praga.

 

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 12

 


Ultimele articole din categoria Atletism: