Miruna Maria Pricop (CSȘ Lugoj), vicecampioană națională de sală la triatlon – copii

Miruna Maria Pricop, în cel de-al doilea sezon la categoria de vîrstă copile 2, născută fiind în 2002, a cucerit astăzi titlul de vicecampioană pe țară pentru CSȘ Lugoj, în complexa probă de triatlon, cu ocazia reuniunii de duminică dimineață a etapei finale în Campionatul Național de sală pentru copii 1, 2 și 3, ținut în complexul atletic ”Lia Manoliu” din București.

Lugojeanca a înregistrat timpul de 7:88 secunde pe 50 de metri, încheind a treia, în prima probă a triatlonului, reunind 35 de fete la start, iar apoi a cîștigat cu un surplus de 24 de centimetri proba de săritură în lungime, cu 4,47 metri, clasându-se pe 5 pe 600 metri, cu timpul de 2:00,67.

Conform acestor rezultate, Pricop a acumulat 1.386 puncte, clasându-se a doua, în urma Tabitei Teușan, de la CSȘ Șoimii Sibiu, cu 1.491 puncte. Pe 3 a încheiat Andreea Irimia, de la CSȘ Caransebeș, cu 1.279 puncte.

Competiția se va încheia cu reuniunea de după-amiază dar, în ansamblu, participarea timișeană a fost extrem de restrînsă.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + = unsprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: