Bis! Cristina Bălan („Banatul” şi Atheltic Timişoara), pe podium, în urcare, şi la 800 metri

Cristina Daniela Bălan, atleta din generaţia 1998 antrenată la LPS Banatul şi CS Athletic Timişoara de Simona Şerban şi Raymond Ioan Gulyas, a reuşit duminică şi a doua clasare pe podium în acest weekend în cadrul etapei finale a Campionatului Naţional de atletism în sală pentru juniori II, locului 3 ocupat ieri pe 400 de metri adăugându-i astăzi o poziţie secundă în proba de 800 de metri a întrecerii din Complexul Naţional Sportiv „Lia Manoliu” din Bucureşti.

Bălan a fost cronometrată cu timpul de 2:14,90, încheind la peste o secundă în urma învingătoarei Diana Bogoş, junioară din generaţia 1999 la LPS Vaslui, în 2:13,67.

Cristina Bălan a mai intrat în primele trei şi cu ştafeta de 4×400 metri a „Banatului”, timişorencele încheind pe locul 3, după Viitorul şi LPS, ambele din Cluj, dintre care echipa învingătoare cu două dintre sportive cu câte un an mai mari.

Ştafeta de la „Banatul” a fost înregistrată cu timpul de 3:50,51, componenţa fiind Melissa Bolkis (născută în anul 2000), Andreea Hojda (2001), Sara Avramovic (1999) şi Cristina Bălan (1998). Ştafeta băieţilor Timişoarei a încheiat proba pe locul 9.

Lugojeanca Diana Cristina Puşcaşu a intrat în finala probei de 60 metri garduri, de pe locul 6, cu 9,27 secunde, dar nu şi-a îmbunătăţit timpul, fiind cronometrată în ultimul act în 9,34s, pe locul 7, învingătoare fiind colega de generaţie Adelina Sandu, de la LPS Brăila, care s-a calificat cu timpul de 8,74s şi a încheiat în 8,65s.

Reuniunea duminicală a Naţionalului indoor de juniori II a mai programat 6 probe la masculin şi 5 la fete, plus ştafetele.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 24

 


Ultimele articole din categoria Atletism: