Bumerangul? Star al Australiei scos din lot pentru Mondialul de la Beograd după ce nu poate încheia cursa ”repetiție” de 5.000 metri, cu probleme respiratorii în urma înțepării ”booster”

În bernă după pierderea săptămâna trecută a legendarului Shane Warne la 52 de ani, jucător de cricket care la 14 ianuarie recepționa înțepătura ”booster” și care în aceeași lună ”îl lua în balon” pe Novak Djokovic, Australia continuă să constate pe propria piele efectul de bumerang al catastrofalelor politici de ”lockdown” și de inoculare în masă a populației, Warne mărind numărul persoanelor publice de la Antipozi răpuse în urma așa-zisei ”vaccinări”, printre care și funcționari din sectorul public, dispariții care nici nu pot fi camuflate și nici nu sunt pure coincidențe, așa-zisa ”vaccinare” făcându-și simțite ravagiile și între sportivi de top din țara cangurilor. Faptele vorbesc limpede de la sine iar deși trepădușii țării-continent au smuls în ianuarie un mic dar mizerabil succes strict propagandistic prin umilirea fără margini a sârbului numărul 1 mondial în tenis, se dovedește fără tăgadă că belgrădeanul a avut perfectă dreptate în esență și în marea schemă a lucrurilor, urmările înțepărilor curgând năvală între cei cunoscuți și mai puțin știuți, drept indiciu că Djokovic adoptase firesc luarea de poziție corectă. De fapt, tare puțin timp a trebuit să treacă pentru a fi evident chiar și prin prisma unui orb că sârbul avea înzecită dreptate, și nu va trece mult până când va fi și mai clar de ce avea înmiită dreptate prin menținerea poziției ”neînțepatului”, până una-alta un star al atletismului Australiei fiind scos din lotul pentru ”Mondialul” indoor tocmai de la… Beograd, în Serbia, unde Stewart McSweyn nu va mai concura după ce nu a putut încheia cursa ”repetiție” de 5.000 de metri, cu probleme respiratorii în urma recentei înțepări ”booster”. Nu-i oare culmea ironiei? Legile general valabile ale universului.

”Starul de semifond Stewart McSweyn iese din cărțile lotului pentru Mondialul indoor” a titrat săptămâna aceasta publicația australiană thenewdaily.com.au, notând că ”superstarul” a fost nevoit să se retragă din delegația pentru ediția 2022 a Campionatului Mondial IAAF de atletism în sală de la Beograd, care va demara vineri 18 martie, după ce nu a putut încheia marți seară la Melbourne o cursă ”repetiție” de 5.000 de metri, fiind trimis la investigații cardiace și pulmonare. 

Forul Athletics Australia pregătise cel mai numeros contingent din istoria participărilor sale la ”Mondialul” indoor, de 16 atleți, în frunte tocmai cu recordmanul național pe distanța de 1.500 de metri, care, ca un ultim test înaintea deplasării în Serbia, s-a aliniat la start peste săptămână într-un concurs pe 5.000 de metri, pe care însă nu l-a putut încheia. ”E bine într-un ritm normal, dar când urcă la un ritm cu adevărat tare al alergării, e diferit. Era clar în față, mai avea doar un kilometru, dar nu l-a putut parcurge. Nu era în pericol să piardă dar pur și simplu n-a mai putut alerga în continuare”, a mai citat publicația din declarația antrenorului său, Nic Bideau, articolul semnalând că McSweyn ”a avut recent înțepătura COVID booster”.

Fiind aidoma unui nou cult mondial – cel al așa-zisei ”vaccinări”, se refuză constant absolut orice corelație între înțepare și efectele adverse chiar tragice ale inoculării, totul într-o negare tacită, devoalată însă de faptele care nu indică simple coincidențe, lista sportivilor sau ex-sportivilor care au plătit cu viața ori au de suferit de pe urma acului îngroșându-se cu fiecare nouă săptămână, conform statisticii în continuă actualizare sub titlul ”767 de sportivi cu arest cardiac și probleme medicale serioase, respectiv 484 morți după injecția COVID”, de pe portalul goodsciencing.com – site sub motto-ul ”Știința necesită o dezbatere deschisă, orice altceva e totalitarist”, în lunga enumerare regăsindu-se doar în ultimele săptămâni câteva nume de marcă de la Antipozi, și anume Rod Marsh, ex-cricketer al Australiei decedat în 4 martie într-un spital din Adelaide după un stop cardiac suferit la 24 februarie în Queensland, Cam Bairstow, baschetbalist în vârstă de 31 de ani de la Adelaide 36ers, transportat la spital din cursul unui meci, cu probleme cardiace, Shane Warne – legenda trecută în aceeași zi în neființă departe de Australia natală, în Thailanda, iar săptămâna aceasta atletul Stewart McSweyn, abandonând o cursă de 5.000 de metri pe plan local și ieșind din cărțile lotului pentru ”Mondialul” de sală de săptămâna viitoare de la Beograd. 

Instinctul de turmă, inuman instigat în ianuarie la Antipozi împotriva numărului 1 mondial în tenis – un performer clinic sănătos și apt pentru efort competițional la cel mai înalt nivel al întrecerii, dar scos drept pericol public, a făcut ravagii în ultimii 2 ani în sensul ”apărării” de covrigul-guvid și al adoptării așa-zisei ”vaccinări salvatoare”, însă iată că nu trebuie să treacă mult timp pentru a se putea întrezări tâlcul luării firești de poziție a sârbului Novak Djokovic. Un înțelept asiatic, Jiddu Krishnamurti, semnala că ”nu este un semn de sănătate a fi bine adaptat într-o societate profund bolnavă”, iar faptul că destulă lume pe cale de profundă îmbolnăvire trupească – supliment la cangrena sufletească de care este devorată, a hăituit cu gândul sau cu fapta tocmai unul dintre cei mai iluștri contemporani din sport, performer la nivel înalt ca tânăr clinic sănătos și apt pentru un regim de efort fizico-psihic la parametri cât se poate de ridicați, semnalează cât se poate de clar posedarea în care s-a lăsat cu inconștiență și ignoranță târâtă societatea mileniului III, sub vălul abil și înșelător așternut de oculta satanică mondială. Vorba lui Henry Kissinger într-un discurs adresat Consiliului pentru Eugenism al Organizației Mondiale a Sănătății în 2009, ”odată ce turma acceptă vaccinările obligatorii, meciul e jucat. Ei vor accepta orice – inoculare forțată sau donare de organe – <pentru binele superior>. Controlează mințile oilor și controlezi turma. […] E o situație de mare câștig-câștig. Micșorăm turma și turma ne plătește pentru serviciile de exterminare.” Sau a lui Jacques Atalli în 1981, în primul dintre cei 10 ani de activitate drept consilier al președintelui Republicii Franceze la acea vreme, Francois Mitterand, în sensul că „ne vom scăpa de ei prin a-i face să creadă că este spre binele lor. Vom fi avut grijă să avem plănuit tratamentul, un tratament care va fi soluția. Selectarea idioților se va face de la sine: ei vor fi cei care vor merge în abator de bunăvoie…”  

Bine informat, Novak Djokovic a evitat ”tratamentul”, chiar și – cât se poate de evident! – cu prețul net inferior al interdicției de a se alinia la start în alte ”mari” turnee din acest veritabil circ al ingineriei sociale din mileniul III, și n-au trecut nici două luni ca faptele să-i dea perfectă dreptate, efectul de bumerang fiind grăbit de timpul care pare a nu mai avea răbdare cu adepții falselor virtuți, dezinformați cu o redusă conștiință spirituală care nu deduc că ignoranța nu-i o scuză, voluntari semnatari ai sinuciderii în masă ca parte a depopulării forțate a planetei. 

Și bineînțeles că așa cum în 2020 se murea de pe urma nenumăratelor afecțiuni rezultate din modul nesănătos de viață, și nu conform ”narațiunii oficiale” – doar de COVID, în 2021 și 2022 se moare de pe urma inoculării prin înțepare, și nu conform ”narațiunii oficiale” – doar de varii afecțiuni, eventual de COVID. 

Djokovic a fost demonizat în mica afacere murdară a atacului propagandistic dus de inumanii mici, mici, mici de pe toate meridianele – și plin de ei și în ”centrul” cuib de viespi și vipere de pe Dâmbovița, niște toxici și periculoși mutanți genetic, însă a câștigat deja detașat marele război în slujba sensului vieții naturale pe pământ, una în spiritul demnității și integrității. Iar diferența între cei vii în cuget și simțiri – oameni adevărați, și acești zombie în devenire din turma miliardelor de înțepați, se adâncește pe zi ce trece, contrastul între bine și rău, între adevăr și lumină pe de-o parte și minciună și întuneric pe de altă parte, fiind tot mai izbitor dar și elocvent pentru cei conectați la sursă. Erupe cu fiecare nou caz în parte. Este însă și imposibil de detectat pentru cei fără cale de scăpare în planul conștiinței spirituale.

Bumerangul din ianuarie de la Antipozi lovește deja în martie tot în Australia. Prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul. 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = saisprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: