Călătorie între Cer și Pământ 2017 anunță deschiderea înscrierilor. Nou: și curse de alergare. FOTO

În cei 4 ani de activitate, concursul Călătorie între Cer și Pământ a ajuns să fie unul din cele mai interesante și dorite evenimente din România. Motivele sunt lesne de înțeles întrucât traseul de concurs trece inclusiv prin tunelurile subterane din mina Trotuș de la Târgu Ocna.

Așa ceva nu mai găsești în România și nici chiar în lume. În plus, concurenții trec pe bicicletă chiar și prin clădirea Primăriei. Toate acestea pentru a oferi cicliștilor amintiri cât mai deosebite de la acest concurs special, din Moldova.

Însă din 2017 nu doar cicliștii se pot bucura de unicitatea traseului de concurs de la Târgu Ocna. Organizatorii au pus la cale și două trasee de trail run: un cross de 5 km și semimaraton de 21 km. Ambele trasee vor parcurge atât atmosfera stranie, dar unică din subteran, cât și traversarea amuzantă din interiorul Primăriei.

Anul acesta, Călătorie între Cer și Pământ durează două zile: sâmbătă 10 iunie – Trail Run și duminică 11 iunie – MTB.

Însă Călătorie între Cer și Pământ este un concurs în toată regula. Majoritatea traseului se desfășoară în natură pe poteci de iarbă și pământ, pietriș, peste dealuri și prin păduri. Deci atmosfera veritabilă de outdoor, la doi pași de oraș, nu va lipsi nicicum.

Înscrierile au fost deschise și dacă te grăbești, acum este perioada în care prinzi taxa cea mai mică de participare. Dacă dorești să concurezi la ambele probe, alergare și mtb, obții o reducere semnificativă.

  • Organizatori: Societatea Națională a Sării, Primăria Tg. Ocna, Asociația Transalpin Bike
  • Sambata 10 iunie – Trail Run
  • Duminica 11 iunie – MTB
  • Trasee trail run: cross 5 km; semimaraton 21 km
  • Traseu mtb: bucla 15 km parcursa de cat mai multe ori in timpul limita de 120 minute

Acest articol a fost publicat în Atletism, Ciclism și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Atletism: