Constantin Mîneran (CSU Timişoara), pe 8 la Naţionalul de semimaraton

Constantin Gabriel Mîneran, alergătorul de cursă lungă în vîrstă de 26 de ani pregătit la CS Universitatea Timişoara de antrenorul emerit Emil Grozescu, s-a clasat în week-end al optulea la Campionatul Naţional de Semimaraton pentru seniori, tineret şi juniori, găzduit la Oradea.

Mîneran, de loc din judeţul Arad şi care a fost unicul reprezentant al sportului timişean la această întrecere anuală din calendarul Federaţiei Române de Atletism, a înregistrat pe cei 21,1 kilometri ai probei de semimaraton timpul de 1:09.23 şi s-a clasat pe locul 8 din 47 de atleţi aliniaţi la start. S-a impus Marius Ionescu (născut în 1984), de la CSM Craiova, cu timpul de 1:04.58, craiovenii alcătuind şi cea mai bună echipă a competiţiei masculine, cu CSU Galaţi şi CS Ştiinţa Bacău pe podium.

Doar 29 de alergătoare s-au aliniat în proba feminină a Naţionalului de semimaraton, pe echipe impunîndu-se gălăţencele.

Mîneran încheia recent pe locul 11 din 30 de participanţi proba de seniori, pe 12 kilometri, a Campionatului Naţional de alergare montană, găzduită la Vatra Dornei, şi care a reunit un total de numai 99 de atleţi, la toate cele 4 categorii de concurs, şi anume junioare (4 kilometri), juniori (8 km), senioare (8km) şi seniori.

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: