Cristina Bălan, aproape de cei mai buni timpi ai ei în sală, la Budapesta

Cristina Daniela Bălan, atleta timișoreancă legitimată la gruparea locală CS Athletics și la CSM Craiova, a înregistrat timpi satisfăcători pentru această perioadă de pregătire cu ocazia primei alinieri la start în 2022, la Budapest Régió Nyílt Fedettpályás Bajnokság.

Cristina Daniela Bălan, atletă din generația 1998 antrenată la CS Athletics Timișoara de un fost ”tricolor” ocupant al locului 5 la Campionatul European de juniori, Raymond Ioan Gulyas, a participat sâmbătă la Budapesta la primul ei concurs din anul 2022 după un cantonament de 3 săptămâni la Băile Felix, aliniindu-se la start în Ungaria în două probe.

Bălan a alergat la reuniunea atletică internațională de sală Budapest Régió Nyílt Fedettpályás Bajnokság în proba de 800 de metri, clasându-se pe locul 4 cu timpul de două minute, 8 secunde și 20 de sutimi, ce reprezintă a treia performanță personală indoor. 

Tot sâmbătă, Cristina Bălan a participat și în proba feminină de 400 de metri, încheind cursa cu un timp de 56 de secunde și 45 de sutimi, aproape de recordul personal de sală, și clasându-se astfel pe locul 3, cu un timp satisfăcător pentru această perioadă de pregătire.

Bălan va reveni în Ungaria și la sfârșitul săptămânii în curs, când, tot sâmbăta și duminica se desfășoară în aceeași sală budapestană o altă competiție atletică indoor, Fedettpályás MASZ Nyílt Verseny es Szuper Liga 3, în care va lua startul în proba de 800 de metri, cu speranța unui timp mult mai bun.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 45

 


Ultimele articole din categoria Atletism: