Cros: tinerii timişoreni, invitaţi la 2 kilometri de alergare

Plănuiţi o iarbă verde cu mici şi bere? Regîndiţi. Pentru unii, denumirea „Crosul Tineretului” ar putea avea o rezonanţă vag „tovărăşească”, mai ales fiind pe 2 mai. De fapt, este o excelentă iniţiativă de a îmbia amatorii de sport la mişcare, de a ieşi şi într-un alt mod din rutina cotidiană. Alergatul, pur tocmai prin simplitatea sa. Distanţa este de 2.000 de metri iar cei care se simt într-un fel sau altul tineri n-ar trebui să ezite. Prin Occident, asemenea curse sunt cu zecile în fiecare week-end, nu doar în date calendaristice speciale. Aşa încît, conform invitaţiei DJST Timiş, la start!

Participanţi la Crosul Tineretului în 2011

Sărbătorim prin sport! Cu ocazia zilei de 2 Mai, când se sărbătoreşte Ziua Tineretului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş continuă tradiţia de a organiza un cros, la care sunt aşteptaţi să participe 500 de tineri. Toţi cei care se înscriu vor primi tricouri, iar primii sosiţi vor avea parte de premii interesante: treninguri, stickuri, mingi, vaucher pentru terenul de tenis al CSM.

Înscrierile se fac la sediul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport de la ora 10. La 11 va avea loc startul, pe un traseu bine determinat. Totul se va încheia cu o dezbatere la ora 14, care va avea loc la Casa Tineretului.

Partenerii acestui cros organizat de DJST Timiş sunt Inspectoratul Şcolar Judeţean, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Clubul Sportiv Municipal, Organizaţiile neguvernamentale pentru Sport şi Tineret, Consiliul Judeţean al Elevilor.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: