CS Athletics Timișoara organizează a III-a editie a competiției internaționale Junior Athletics Championship, sâmbătă 21 mai pe ”Știința”

CS Athletics Timișoara organizează sâmbătă, 21 mai 2022, pe stadionul ”Știința” a III-a editie a competiției internaționale Junior Athletics Championship (JAC). Evenimentul atletic, realizat  la standarde internaționale de concurs, este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani, precum și Open, deschis participanților la categoriile seniori, tineret, juniori 1 si 2.

Junior Athletics Championship (JAC) are un caracter internațional, printre invitați numărându-se cluburi din Bulgaria, Serbia și Ungaria, dar și Asociația LOGS – Grup de inițiative sociale, oferind asistență și copiilor refugiați care se antrenează în cadrul clubului CS Athletics și vor participa la eveniment.

Competiția este organizată de CS Athletics Timișoara în parteneriat cu Federația Română de Atletism, Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Educație Fizică si Sport a Universității de Vest și Inspectoratul Școlar Județean Timiș. Invitat special al evenimentului sportiv este Anișoara Stanciu, președintele F.R. Atletism.

Prevede un total de 16 probe de concurs pe diferite categorii de vârstă și cea de săritură în lungime. Se va alerga și la ștafetă, formată din 2 copii de la cluburile sportive si 2 copii cu cerințe educaționale speciale (CES).

Întrecerile includ 3 probe rezervate participanților cu cerințe educaționale speciale (CES), secțiune coordonată de psihologul clinician Adriana Lăzăruțiu, profesor în cadrul Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Paul Popescu Neveanu” Timișoara.

Evenimentul atletic este organizat în totalitate de părinții sportivilor legitimați la gruparea locală de profil CS Athletics Timișoara, cu sprijinul  studenților  voluntari de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UVT.

Organizatorii asigură cronometraj electronic, kit-uri de participare si live streaming.

foto CS Athletics Timișoara

Data limită a efectuării înscrierilor este sâmbătă 14 mai (ora 23:59), fiecare club având dreptul la o participare cu maximum 25 de atleți. în condițiile în care organizatorii limitează la 500 de sportivi, în ordinea cronologică a înscrierilor, numărul total al participanților.

Detalii suplimentare, pe pagina oficială a organizatorilor: http://csathletics.ro/junior/

Sponsori:

Decathlon

Daikin

Flexik Automation

Tehnodent Poka

Flex Romania

NGF Product.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 6 =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: