CSS Lugoj, trei locuri I la „Memorialul Iosif Korka”

CSS Lugoj a obţinut mai multe clasări pe podium printre care 3 locuri întâi cu ocazia „Memorialului Iosif Korka”, o reuniune atletică desfăşurată pe o vreme închisă sâmbătă la Caransebeş, unde s-au aliniat la start peste 200 de sportivi din Caraş Severin şi Timiş, de la asociaţii din Reşiţa, Lugoj, Timişoara şi Caransebeş.

Lugojenii au înregistrat un triumf la categoria copile, categoria a III-a, născute în anul 2002 şi mai tinere, în care Miruna-Maria Pricop s-a impus pe 500 metri cu timpul de 1:40,90, eleva antrenorului Adrian Vrudnik situându-se a doua şi în proba de sprint, pe 50 metri.

Melissa-Andreea Bolkiş, o altă elevă a profesorului Vrudnik, s-a clasat a doua în proba de 60 metri a categoriei copile II, născute în anii 2000 – 2001, tot ea clasându-se a patra pe 600 de metri, cu o poziţie pe podium, locul 3, acontată şi la aruncarea mingii de oină.

Penina Merticaru, pregătită de profesorul Lupulescu Adrian, s-a clasat pe locul 8 în aceeaşi probă de 600 metri.

Rezultate şi mai bune la copile categoria I, născute în 1998-1999, pe 60 metri, locul 1, prin Diana-Cristina Puşcaşu, în 8.18, respectiv la aruncarea mingii de oină, tot prin eleva antrenată de profesorul Adrian Vrudnik, probă în care lugojencele au obţinut şi locul 2, prin Kerstin Cristea.

În fine, la copii categoria I, născuţi în 1998-1999, pe 1000 metri, Denis Ştefoni, antrenat de profesorul Adrian Lupulescu, s-a clasat pe locul 6.

(clic pe fotografii pentru mărirea dimensiunii).

 

 

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × noua =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: