CSU Politehnica, 6 medalii dintre care 3 de aur la Campionatul Național de alergare montană scurtă al FRA

La sfârsit de săptămână, din nou la Câmpulung Moldovenesc, după o ploaie torențială, s-a desfășurat Campionatul Național de alergare montană scurtă, organizat de Federația Româna de Atletism, grupa de atleți din cadrul CSU Politehnica fiind din nou la înalțime. Astfel, după cele 6 medalii obținute la Campionatul National de semimaraton de la Buzău, alb-violetele au făcut curse foarte curajoase și au biruit din nou în clasamentele FRA, cucerind alte 6 medalii, dintre care 3 titluri de campioane naționale. 

In clasamentul de la tineret feminin, podium exclusiv violet, CSU Politehnica la putere. Locul 1, Anita Zaro. Locul 2, Yasmina Tamasila. Locul 3, Iulia Drăgoi… 

In clasamentul pe echipe, fetele au câștigat titlul de campioane naționale, careul fiind completat de Denisa Bota, care are o dublă legitimare cu CSU Politehnica, clubul ei fiind LPS Cetate Deva. Iar echipa a doua de la CSU Politehnica, formata din sportivele studente Coverca Georgiana, Zaro Denisa și Ivanciov Carla, a ocupat locul secund.

Surpriza a fost la finalul cursei, in clasamentul senioarelor, pe echipe, alb-violetele câștigand din nou, in fata mult mai experimentatelor senioare specializate în alergări montane de la CSM Cluj si CSU Știința București. Deci, fetele de la CSU Poli, duble campioane naționale de senioare și tineret.

<Nu reușeam rezultatele,fara sprijinul conducerii CSU Politehnica, care ne-a oferit condițiile realizării unei asemenea performante> a specificat antrenorul violetelor, Daniel Chirila.

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 1

 


Ultimele articole din categoria Atletism: