CSU Politehnica Timișoara, aur și argint pe pista Cluj Arena prin Yasmina Tămășilă și Anita Zaro la Campionatul Național FRA de seniori și juniori

Participarea la primul concurs al anului pentru mica grupă a secției de atletism de la CSU Politehnica a fost încununată de succes, timișorenii concurând cu brio în weekend pe pista Cluj Arena după o lungă perioadă de pregătire în condiții dificile. Aur pentru Yasmina Tămășilă, campioană națională la tineret feminin în proba de 10.000 de metri, argint cucerit de Anita Zaro în aceiași cursă, la o secundă în urma colegei alb-violet, dar și în cea de 5.000 de metri, a doua tot la tineret fete. 

Yasmina Tămășilă, din generația 2002 și proaspătă studentă la UPT, la Facultatea de Automatică și Calculatoare, a confirmat forma bună și traiectoria ascendentă în primul an ca junioară 1, ea fiind campioană a țării și în urma cu 2 ani în proba de 5.000 a junioarelor.

Anita Zaro, din generația 1999 și studentă în anul 3 la Kinetoterapie în cadrul Facultății de Educație Fizică din cadrul UVT, este în creștere de formă, cu potențial ca în curând să poată crea probleme senioarelor în cursele de fond. Zaro, a doua la fete tineret pe 10.000 de metri, la o secundă după Tămășilă, reușea și a doua zi o cursă notabilă de una singură, fiind plasată de organizatori în seria slaba a probei feminine de 5.000 de metri. În clasamentul general s-a situat pe locul 4 la senioare și locul 2 la tineret.

Andrei Mirea, din generația 1998, absolvent al secției de Kinetoterapie din cadrul UMF, a reușit o cursă curajoasă la 3.000 de metri obstacole, pierzând însă medalia în ultimul tur, locul 6 la seniori și un meritat loc 4 la categoria tineret.

Iulia Drăgoi, proaspăt legitimată la CSU Politehnica Timișoara, a izbutit o cursă bazată pe mare voință, ea accidentându-se la prima săritură peste groapa cu apă din cadrul probei de 3.000 de metri obstacole și încheind pe locul 4 la categoria tineret, precum colega sa Denisa Zaro, care a obținut locul 4 în clasamentul junioarelor 1.

Andrei Mirea a fost vicecampion al țării 2 ani la rând la categoria tineret în cadrul probei de 3.000 de metri obstacole, ineditul situației constând în faptul că atleții timișoreni nu dispun în pregătiri și antrenamente de obstacole și groapă cu apă, sublime dar lipsind cu desăvârșire din infrastructura sportivă a viitoarei capitale culturale europene amânate oficial cu 2 ani conform sforăiturilor avântatului progresism unional cu seceră și ciocan.

”Rezultatele nu le-am fi obținut fără sprijinul domnului Adrian Tal, director la CSU Politehnica Timișoara, care prin eforturi deosebite ne-a asigurat condiții de pregătire pe perioada ultimelor luni iar cu această ocazie trebuie să mulțumesc întregului staff de CSU Politehnica!”, a semnalat antrenorul Daniel Chirilă, lector la Departamentul de Educație Fizică și Sport al UPT. Rezultate complete, pe portalul FRA: http://www.fra.ro/live/2017/j2nat/

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = noua

 


Ultimele articole din categoria Atletism: