Diana Cristina Puşcaşu (CSŞ Lugoj), locul 3 pe sută la etapa finală a Campionatului Naţional de juniori 3, în Bucureşti

Diana Cristina Puşcaşu, junioara III din generaţia 1998 reprezentînd CSŞ Lugoj, s-a clasat aseară a treia în proba de 100 metri din etapa finală a Campionatului Naţional de juniori 3, la Bucureşti, fiind cronometrată cu timpul de 13 secunde, după Marina Băboi (CSŞ Buzău; n. 1999), învingătoare în 12:42, şi Andreea Dumitru (CSŞ7 Dinamo; n. ´99), în 12.99.

Diana Cristina Puşcaşu, reprezentînd clubul şcolar lugojan, unde este pregătită de profesorul Adrian Vrudnik (foto, prima pagină), se califica în finala pe 100 metri de pe locul 4, cu timpul de 12.94, neegalat însă ulterior în finală.

Dintre junioarele timişence, Cristina Daniela Bălan (LPS Banatul Timişoara) s-a clasat pe locul 5 pe 400 metri, cu timpul de 59.61 secunde, proba fiind adjudecată de clujeanca Andrea Miklos (n. 1999), în 56.17.

Atleţii juniori 3 de la LPS Banatul şi CSŞ Lugoj au avut şi alte prezenţe mai puţin semnificative ca timpi şi locuri ocupate în reuniunea de vineri după-amiază a etapei finale a Naţionalului. Ultima reuniune are loc astăzi.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = douazeci sapte

 


Ultimele articole din categoria Atletism: